Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PhotoX Pro Top Live Wallpapers

Přemýšlíte nad tím, že byste si vyměnili tapetu na vašem iPhonu? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak je tady aplikace PhotoX Pro Top Live Wallpapers přímo pro vás. Tento nástroj totiž nabízí více než půl milionu kvalitních snímků, které doslova ozdobí každý displej.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Lens eyes – Magnifier

Určitě jste se již někdy ocitli v situaci, kdy před vámi ležel text napsaný skutečně malým písmem, jenž jste vůbec nemohli přečíst. Pokud zrovna nenosíte po kapsách lupu, určitě by se vám mohla hodit aplikace Lens eyes – Magnifier. Ta totiž dokáže proměnit váš iPhone v lupu a kvalitně vám přiblížit jakýkoliv text či objekt.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Kiwake – Extreme Alarm Clock

Jestliže máte problémy s ranním vstáváním, pravděpodobně je pro vás klepání na tlačítko Odložit doslova denní chléb. S tímto problémem vám dokáže pomoci aplikace Kiwake – Extreme Alarm Clock. Jedná se totiž o budík, který nepřestane zvonit, dokud nesplníte určitý úkol. Jedná se totiž o perfektní úlohy, které hned z rána nastartují váš mozek a pomohou vám se samotným vstáváním.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

iAnnotate 4 — PDFs & more

Pokud častokrát pracujete s různými dokumenty ve formátu PDF i na vašem iPhonu či iPadu, tak byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci iAnnotate 4 – PDFs & more. Tento nástroj vám totiž umožní provádět různé anotace, upravovat dokumenty a řadu dalších funkcí.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

Ribbons : Touch Instrument

Baví vás hudba a hrajete například na nějaký hudební nástroj? Jestliže ano, možná by za zkoušku stála aplikace Ribbons : Touch Instrument. Jedná se totiž o virtuální hudební nástroj, který byl inspirován například Thereminem a dokážete si s ním užít spoustu zábavy.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

You are Hope

V RPG hře You are Hope před vámi bude ležet velice obtížný úkol. Vaším cílem totiž je, abyste spolu s ostatními hráči kompletně vybudovali civilizaci a všem potomkům navíc budete muset vymýšlet jména. Problémem ale je, že vždy přebíráte kontrolu nad dalším potomkem, který se může nacházet kdekoliv ve světě a vy s ním tak musíte přežít.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

The Last Roman Village

Ve hře The Last Roman Village se ocitnete v situaci, kdy bylo celé Římské impérium kompletně zničeno. Vy se chopíte role generála Marcuse Aurelia, který musí ubránit a zachovat poslední kousek historie celé říše – neboli poslední římskou vesnici. Problémem ale je, že na vás útočí různí nepřátelé hned z několika stran. Zvládnete zvolit správnou strategii a všechny útoky odrazit?

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.