Zavřít reklamu

Kvalitních závodních her je jako šafránu a výjimkou není ani jablečný systém, kde je o pořádné čtyřkolové mašiny o poznání větší nouze. To naštěstí zlomili vývojáři z Feral Interactive, kteří v roce 2017 přišli jako blesk z čistého nebe s hrou Grid Autosport, jež proměnila závodění na iOS a stala se legendárním titulem, který si získal srdce milionů hráčů po celém světě. To však neznamená, že od té doby podpora haprovala a tvůrci na svůj počin pozapomněli. Vlastně je tomu právě naopak a tato nablýskaná hříčka se dočká multiplayeru.

Jeden z nejlepších závodních titulů pro iOS, Grid Autosport, si sice premiéru odbyl již před 3 lety, ale i tak vývojáři přichází se stále novým obsahem, který má zabavit poměrně početnou komunitu a nabídnout nové výzvy. Jednou z nich má být podle nejnovějších informací i multiplayer, na nějž si tvůrci brousí zuby již nějakou dobu a aktuálně hledají testery, kteří se postarají o vyladění nespočtu chyb a bugů. Studio Feral Interactive se totiž na Twitteru pochlubilo s výzvou, která cílí na všechny majitele jablečných zařízení a žádá je o pomoc. Stačí si totiž stáhnout aplikaci TestFlight, díky níž můžete využít beta verze a zapojit se do celosvětového testování režimu pro více hráčů, kde poměříte síly s nejlepšími závodníky.

Je však nutné zmínit, že se zatím jedná o předběžný experiment a na finální výsledek si ještě nějakou dobu pravděpodobně počkáme. I tak je ale dobré vědět, že tvůrci na vývoji aktivně pracují a nenechávají se zastrašit ani rostoucí konkurencí, jež však hře Grid Autosport nesahá ani po kotníky. Nebudeme vás nicméně dále napínat, pro úspěšné zapojení do testu vám postačí iOS 12.1 a vyšší včetně podporovaného zařízení, v tomto případě iPhonu 6S a novějších modelů. Pokud si chcete zahrát na tabletu, bohatě vám bude stačit jakýkoliv iPad vydaný po roce 2017 ve verzi Pro. Máte-li tedy zálusk na prohánění nabušených a nablýskaných výkonných mašin, zamiřte na TestFlight a dejte hře šanci. A pokud si chcete prostě jen zajezdit, aniž byste byli nuceni účastnit se online režimu, na App Store si titul můžete pořídit za příznivých 9.99 dolarů, tedy zhruba necelých 240 korun.

Dnes nejčtenější

.