Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

TideTrac

Pokud se zajímáte o aktuální stav přílivu a odlivu, Měsíce a Slunce, pak je tady aplikace TideTrac přímo pro vás. Tento nástroj vám totiž vykreslí zajímavé informační grafy, které vás informují o zmiňovaném stavu přílivu a odlivu ve Spojených státech. Za zmínku také stojí, že aplikace funguje i bez připojení k internetu.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Tangled Up!

V zábavné hře Tangled Up! si budete hrát s dvěma elektrickými náboji. Konkrétně se jedná o pozitivní a negativní elektrickou energii. Vaším nejlepším kamarádem se v tomto stanou obyčejné baterie, které vám za pomoci magnetismu a energie vytvoří perfektní shodu. Jedná se o unikátní logickou hru, jenž má rozhodně co nabídnout.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

SUBURBIA City Building Game

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste museli vybudovat celé město? Přesně o tomto je totiž dokonalá hra SUBURBIA City Building Game, ve které budete mít na starost postavení domů, industriálních zón, muzeí, podzemní dopravy a řady dalších důležitých budov. Budete si ale muset dávat pozor, abyste nerostli až příliš rychle. Jinak totiž můžete kompletně ztratit důvěru a veškeré finance.

  • Původní cena: 199 Kč (49 Kč)

Strange Telephone

Hra Strange Telephone se dá označit za zábavnou 2D adventuru, ve které budete objevovat tajuplný svět stvořený pouze ze šesti číslic a navíc na vás čeká hned několik konců. Hrát budete za Jill, která byla v tomto světě uzavřena. Vaším cílem tedy je z tohoto světa úspěšně utéct, ale je nutno zmínit, že na vás čeká spousta záhad.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

MagicHue

Jestliže doma máte chytré osvětlení značky Philips Hue, tak by vám určitě neměla utéct dnešní nabídka na aplikaci MagicHue. Tento nástroj vám totiž hravě umožní se samotnými světly experimentovat, díky čemuž si můžete nastavit například perfektní atmosféru pro romantickou večeři nebo na domácí párty.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete proměnit váš iPhone či iPad v bezdrátové úložiště, na které se můžete napojit skrze klasický počítač nebo Mac. Vše funguje pomocí bezdrátové sítě WiFi a za zmínku určitě stojí, že vám tato aplikace poskytne i čtečku PDF dokumentů, hudební přehrávač, prohlížeč obrázků, diktafon a řadu dalších nástrojů.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

FunctionCalc

Aplikace FunctionCalc je v podstatě jednoduchou kalkulačkou, která ale nabízí řadu doplňkových možností. Jak je již z názvu patrné, hlavní výhoda této aplikace spočívá v podpoře funkcí. To ale samozřejmě není vše. FunctionCalc si totiž dokáže poradit i s převody napříč různými měnami, mezi váhou, objemem a řadou dalších jednotek.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.