Zavřít reklamu

Soutěž byla dne 30. 3. 2020 vyhlášena na Facebooku. Výherci se stali Eliška J., Július P. a Ján K. Všichni výherci splnili podmínky soutěže a úspěšně jsme je kontaktovali na Facebooku. Výhra jim byla zaslána Českou poštou.


Ve včerejších večerních hodinách jsme vydali recenzi na herní NEO příslušenství. V rámci této recenze jste se mohli dočíst více o klávesnici, myši s podložkou a sluchátkách Connect IT NEO, které ocení nejeden herní nadšenec. Vzhledem k tomu, že nám v redakci tyto produkty zůstaly a my, jakožto uživatelé zařízení s operačním systémem macOS, je příliš nevyužijeme, tak jsme se je rozhodli vám, našim věrných čtenářům, darovat. Pokud byste se chtěli o herním příslušenství NEO dočíst více, určitě rozklikněte odkaz na článek, který přikládám níže.

Jak se můžete zapojit do soutěže?

  1. Sdílejte tento příspěvek na svůj facebookový profil (veřejně)
  2. Like na tento příspěvek a na stránku Letem světem Applem
  3. Napište do komentářů na Facebooku k tomuto článku odpověď na soutěžní otázku, která zní: Za kolik korun si můžete pořídit celý herní set Connect IT NEO (tedy recenzovanou klávesnici, myš + podložku a sluchátka) na stránkách Alza.cz? (Odpověď na otázku naleznete pomocí tohoto odkazu -> Alza.cz

V pondělí 30. 3. 2020 okolo 19:00 vylosujeme celkem tři výherce, kteří splní všechny výše uvedené podmínky (bude probíhat kontrola). První z výherců obdrží klávesnici, druhý myš s podložkou a třetí sluchátka. Výhru zašleme výherci poštou.

PS: Nezapomeňte si aktivovat možnost zaslání zprávy od uživatelů, které nemáte v přátelích (pokud nemáte), abychom vás mohli kontaktovat v případě výhry. Kontrolujte i „Žádosti o zprávy”.

Dnes nejčtenější

.