Zavřít reklamu

Pokud se také již delší dobu sháníte po povedené a kvalitní karetní hříčka s anime motivy, jistě jste narazili na plejádu asijských her, které však oplývaly nadměrnými mikrotransakcemi a kvalitou si příliš s počítačovými a konzolovými tituly nezadaly. To naštěstí mění nejnovější přírůstek do tohoto osobitého žánru, Vanguard ZERO, který staví výhradně na anime předloze a nabízí poměrně zajímavé herní mechaniky spolu s povedenou grafickou stránkou, která se může pochlubit 3D světem a pohlcujícími souboji.

Kvalitních karetních her je na mobilní zařízení jako šafránu a skoro to až vypadalo, že fanoušky tohoto žánru žádné světlé zítřky nečekají. Naštěstí však vývojáři z japonské herní společnosti Bushiroad přispěchali s pozoruhodným přírůstkem v podobě anime hry Vanguard ZERO, která nabídne několik módů pro jednoho hráče a online režim. Pochopitelně nebude chybět kampaň s příběhem, jenž kopíruje předlohu a řada výzev, kterým můžete zkusit čelit. A pokud vás singleplayer omrzí, můžete poměřit síly s ostatními ve Fight módu nebo potrénovat své schopnosti proti botům a NPC. Kromě napínavých a akčních bitev pomocí karet se však můžete odreagovat také ve svém skromném příbytku, který si můžete vyzdobit dle své libosti a dokonce tam pozvat několik známých postav ze zmíněné anime série Cardfight!! Vanguard. Hra se však výrazně podbízí fanouškům, a nově příchozím tak může chvíli trvat, než se zorientují.

Rozhodně to však vypadá, že se máme na co těšit. Titul totiž kromě bohatého příběhového pozadí oplývá také povedenou grafickou stránkou, která nabízí 3D pohled a realistické bitevní pole. Příliš bychom se nebáli ani o hráčskou základnu, jelikož počet předběžných registrací překročil 40 tisíc a vypadá to, že se číslo ještě zdaleka nezastavilo. Vývojáři si pro hráče za odměnu připravili řadu bonusů ve formě herní měny a dalších příjemných jednohubek, které vám v průběhu hry mohou pomoci. Tohoto zajímavého počinu se navíc dočkáme již brzy, a to konkrétně 9. dubna, kdy zamíří na iOS a Android. Doporučujeme tak sledovat oficiální stránky a čekat, než se zpřístupní odkaz ke stažení na App Store.

Dnes nejčtenější

.