Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

FOTONICA

Napadlo vás někdy, jaké to je se pohybovat rychlostí více než 220 kilometrů v hodině? Přesně tohle si totiž vyzkoušíte ve hře FOTONICA, kde z pohledu první osoby budete putovat neuvěřitelnou rychlostí, přičemž se budete muset snažit doběhnout co nejdál. Čeká na vás ale spousta překážek, které jsou v dané rychlosti skutečně těžko zpozorovatelné.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

ProCamera

Chcete ze svého fotomodulu na vašem iPhonu či iPadu dostat skutečně maximum? Ačkoliv je nativní aplikace Fotoaparát vcelku spolehlivá a dokáže vyfotit kvalitní fotografie, aplikace ProCamera toho nabízí o něco víc. Pomocí tohoto nástroje můžete dokonce fotit ve formátu RAW  a upravovat řadu vlastností, které byste jinak pozměnit nemohli.

  • Původní cena: 199 Kč (149 Kč)

MCBackup Pro – Contact Manager

Jak již samotný název napovídá, aplikace MCBackup Pro – Contact Manager slouží pro zálohování vašich kontaktů. Pomocí tohoto nástroje můžete jednoduše exportovat všechny vaše kontakty, které si následně můžete uložit pro pozdější obnovu, nebo je například sdílet.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Lifetime Premium VPN PRO

Zakoupením aplikace Lifetime Premium VPN PRO získáte spolehlivého VPN klienta, který těží především z jednoho benefitu. Zatímco ostatní VPN služby fungují na bázi předplatného, za tuto aplikaci zaplatíte jen jednou a máte vystaráno. Tento klient navíc slibuje vysokou rychlost, perfektní spolehlivost a řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 629 Kč (429 Kč)

SnoreGym : Reduce Your Snoring

Chrápání se dá považovat za jednu z nejotravnějších činností, která může mít vliv například i na váš partnerský vztah. Pokud bohužel chrápete, možná by vám mohla pomoci aplikace SnoreGym : Reduce Your Snoring. Pomocí osvědčených cvičení tak totiž dokážete redukovat vaše chrápání, což rozhodně ocení celá vaše domácnost.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Countdown

Považujete se za zapomnětlivého člověka, kterému zkrátka jednou za čas něco vypadne z hlavy? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, měli byste se přinejmenším podívat na aplikaci Countdown. Do této aplikace si zapíšete vaše nadcházející události a Countdown bude za vás odpočítávat počet dnů a hodin do takzvaného dne D.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Wheels of Aurelia

Ve hře Wheels of Aurelia se ocitnete v sedmdesátých letech minulého století, konkrétněji tedy na západním pobřeží Itálie. Zhostíte se role drzé a odvážné dívky jménem Lella, která na cestě za dobrodružstvím narazí na ty nejrůznější lidi. V této hře je velice důležité dělat správná rozhodnutí, protože přímo ovlivňují nadcházející vývoj. Každá epizoda má totiž 16 různých konců a je už jen na vás, jakou cestou se vydáte vy.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.