Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Money Pro: Personal Finance

Zakoupením aplikace Money Pro: Personal Finance získáte perfektního pomocníka, jenž vám nabídne pomoc při správě vašich financí. Tento nástroj totiž značí všechny vaše příjmy, výdaje a drží si přehled o vašich pravidelných platbách. Na základě těchto dat vás dokáže motivovat k šetření a vy si případně rozmyslíte, zdali chcete do něčeho investovat či nikoliv.

  • Původní cena: 749 Kč (449 Kč)

StarTych

Aplikace StarTych slouží pro tvorbu takzvaných dvoukřídlých a trojkřídlých obrazů, které můžete znát například z historie. Jednoduše stačí v rámci aplikace zvolit dva nebo tři obrázky a o vygenerování výsledného snímku se postará StarTych za vás. Výhodou navíc je, že si můžete upravit šířku rámečků a jejich barvu.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

Infographics Maker – Templates

Pokud často vytváříte dokumenty s pomocí programu Apple Pages, možná by se vám mohla hodit aplikace Infographics Maker – Templates. Tento nástroj vám totiž zpřístupní kolekci šablon, kde se nachází až tisíc objektů pro takzvanou vizualizaci dat. Tímto způsobem můžete podstatně ozvláštnit vaši práci a dát ji zcela novou tvář.

  • Původní cena: 629 Kč (49 Kč)

BookmarkApp

Většina uživatelů operačního systému macOS používá jako výchozí prohlížeč nativní program Safari. Častokrát se ale můžete dostat do situace, kdy ve vašich záložkách máte naprostý chaos a několik duplikátů. S pročištěním si dokáže poměrně spolehlivě poradit aplikace BookmarkApp, která zajistí, že vaše záložky budou opět krásně přehledné.

  • Původní cena: 279 Kč (229 Kč)
BookmarkApp

Keep Talking and Nobody Explodes

Jaké to asi je, když se setkáte s bombou a někdo vám přes telefon říká, co byste měli udělat? Přesně tohle si vyzkoušíte ve hře Keep Talking and Nobody Explodes, která přinese spoustu zábavy a adrenalinu na každou sešlost. Jeden člověk má před sebou bombu, zatímco ostatní mají před sebou manuál pro její zneškodnění. Úspěch se přímo odvíjí od vzájemné komunikace, kdy je velice důležité správě popsat bombu a vybrat vhodný postup.

  • Původní cena: 14,99 € (7,49 €)

Tropico 6

Pravděpodobně drtivá většina hráčů zná známou hru Tropico 6. V tomto titulu je vaším úkolem totiž jediné, vybudovat solidní stát, který se pyšní nejrůznějšími reáliemi a je podstatně napřed oproti ostatním. Jak ale získat divy přírody a proslulé monumenty? Jednoduše vyšlete vaše agenty do cizí země a nechte je ukrást jejich přírodní krásy.

  • Původní cena: 49,99 € (29,99 €)

Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition

Máte rádi hry s bohatým příběhem, kde na vás čeká spousta dobrodružství a různá překvapení? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vás mohla zaujmout hra Divinity: Original Sin 2. Jedná se o tahové kooperativní RPG, kde se na vaše území valí temnota. Zvládnete rychle posbírat síly a vyhrát válku, která rozhodne o osudu života?

  • Původní cena: 44,99 € (22,49 €)

Dnes nejčtenější

.