Zavřít reklamu

Patříte mezi milovníky sázení na různé sporty? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli kladně, tak byste měli vědět o tom, že sázet můžete i z pohodlí vašeho telefonu. Co si budeme nalhávat, počítač či Mac s sebou rozhodně netaháme všude a pokud chcete být v obraze a vsázet na všechny vaše oblíbené sporty, tak je sportovní sázení na mobilním telefonu to pravé ořechové. V dnešní těžké době však nezapomínejte na potřebu pravidelné dezinfekce mobilního telefonu.

V České republice je k dispozici hned několik různých aplikací, které můžete například pro sázení na fotbal využít – mezi jednu z nich patří také Sazkabet a v této recenzi se na něj podíváme blíže.

Proč byste si měli vybrat Sazkabet?

Hned na začátek této recenze si řekneme, proč byste si pro sportovní sázení měli vybrat právě aplikaci Sazkabet. Tato mobilní aplikace vám umožní rychle, jednoduše a přehledně sázet kdekoliv a kdykoliv – a to z pohodlí vašeho mobilního telefonu, anebo třeba tabletu, pokud preferujete větší displej. Hned po spuštění aplikace vás zajisté upoutá velmi přívětivý a jednoduchý design. Jakmile začnete aplikaci používat více a více, tak zjistíte, že design rozhodně není to jediné, co je na aplikaci jednoduché. Nutno podotknout, že intuitivní a jednoduché je také ovládání aplikace. Celá aplikace je navíc, pokud tedy chcete, chráněná pomocí Touch ID či Face ID, tudíž k aplikace máte jednak okamžitý přístup, a jednak ji máte chráněnou proti zneužití. Kromě toho máte v aplikaci Sazkabet možnost kombinovat předzápasové a LIVE sázky na jednom tiketu. To ale rozhodně není vše.

aplikace sazkabet

Možnost různých sázek

Aplikace Sazkabet nabízí svým uživatelům velmi atraktivní možnosti sázek. Už dávno jsou pryč klasické sázky, kdy jste si mohli vsadit maximálně na výhru, prohru, či remízu. V aplikaci Sazkabet máte k dispozici například sázky na výkony oblíbených hráčů ve formě „Messi střelí v zápase 3 a více gólů“, a podobně. Nechybí ani tzv. rychlé sázky, tedy sázky, které vytváříte během určitého zápasu. Bez problémů si tedy můžete vsadit na to, co se v zápase, či jiné sportovní aktivitě, stane během následující minuty. Nechybí samozřejmě ani již zmíněné obyčejné sázky, které jsou i nadále velmi oblíbené a naprosto běžné. Ke všem sázkám získáte ten nejvýhodnější výsledný kurz.

Živé přenosy, vizualizace, detailní statistiky

Kromě toho, že aplikace Sazkabet nabízí hned několik různých typů sázek, tak máte také 100% jistotu toho, že získáte perfektní požitek z momentálně probíhajících zápasů. V aplikaci totiž najdete tisíce živých přenosů sportovních událostí. Nechybí samozřejmě ani detailní statistiky zápasů a jejich perfektně zpracovaná vizualizace. Vše, co k tomuto perfektnímu požitku ze sázení potřebujete, je aplikace Sazkabet a připojení k internetu – buď z pohodlí domova prostřednictvím Wi-Fi, anebo klidně někde na cestě s mobilními daty.

Jak na instalaci aplikace?

Pokud patříte mezi uživatele operačního systému iOS (popřípadě iPadOS), tak pro vás mám dobrou zprávu. Instalace aplikace je v tomto případě opravdu velmi jednoduchá. Stačí, abyste se přesunuli do App Storu, kde aplikaci Sazkabet jednoduše najdete po vyhledání. Pokud se vám nechce hledat, anebo pokud aplikaci najít nemůžete, tak stačí klepnout na tento odkaz. V případě, že vlastníte zařízení s operačním systémem Android, tak je instalace o něco složitější. Google totiž neumožňuje do obchodu Google Play umisťovat aplikace, které slouží k online sázení či jinému hazardu. Tohle omezení lze však jednoduše obejít tak, že si aplikaci stáhnete přímo do paměti vašeho Android zařízení a provede instalaci. Pro stažení instalačního souboru .APK stačí přejít na stránky Sazkabetu pomocí tohoto odkazu, a poté stisknout tlačítko pro stažení aplikace. Po stažení soubor .APK otevřete a potvrďte instalaci. Pro provedení instalace je nutné mít povolenou instalaci aplikací z nedůvěryhodných zdrojů. Poté můžete aplikaci Sazkabet začít používat.

Resumé

Pokud jste byli doteď zvyklí sázet z počítače a měli jste obavy z toho, že na cestách prošvihnete důležitý zápas, na který jste si chtěli vsadit, tak jsou nyní tyto obavy tytam. S mobilní aplikací Sazkabet si totiž užijete sázení kdykoli a odkudkoliv na 100 %. Aplikace Sazkabet dokáže kompletně nahradit webové rozhraní a v některých případech ho dokáže dokonce předčit. Ovládání aplikace, stejně tak jako její design, je velmi jednoduché a spřátelíte se s ním během několika krátkých minut. K dispozici jsou různé typy sázek a samozřejmě nepřeberné množství LIVE přenosů a perfektní vizualizace zápasů.

aplikace sazkabet

Dnes nejčtenější

.