Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V současné situaci svět sužuje neustále se rozšiřující pandemie nového koronaviru. Z tohoto důvodu musela naše vláda zavřít obchodní střediska, což se samozřejmě dotklo i samotných prodejen. Ačkoliv jsou všechny pobočky iStores uzavřeny, pracovat se rozhodně nepřestalo. Zákazníci si totiž i nyní mohou zakoupit vybrané zboží, a to skrze online obchod, kde si navíc mohou přijít na přívětivý bonus.

iStores Online produkty

V iStores si jsou aktuální situace plně vědomi a přichází tak na scénu se zbrusu novou akcí. Vše je navíc perfektně jednoduché a pro získání bonusu je zcela rozhodující celková částka vaší objednávky. Při nákupu nad 10 000 Kč totiž získáte poukaz v hodnotě 500 Kč, při nákupu nad 20 000 Kč dostanete poukaz v hodnotě 1 000 Kč a pokud částka vaší objednávky přesáhne hranici 30 000 Kč, přijdete si tak na zmiňovaných 3 000 Kč.

iStores Online poukazky

Pokud jste tedy plánovali koupi nového jablečného produktu, ale jeho pořízení vám zkomplikovala vládní opatření o omezeném pohybu, nyní máte perfektní příležitost pro bezpečnou koupi přímo z pohodlí vašeho domova. Za zmínku také určitě stojí, že iStores poskytuje dopravu zcela zdarma při každé objednávce nad 1 000 Kč.

Dnes nejčtenější

.