Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Dnešní moderní doba s sebou přináší řadu užitečných vychytávek, které slouží pro usnadnění našeho života. Ještě před pár lety bychom se pravděpodobně udivovali nad konceptem chytré domácnosti, která je dnes naprostým trendem. Věděli jste ale o tom, že si můžete pořídit chytrou vinotéku a následně ji ovládat skrze váš iPhone?

Přesně s tímto si spolehlivě poradí vinotéky modelové řady CASO WineChef Pro, které nabízí možnost připojení skrze Wi-Fi Smart Control. Díky tomu můžete mít vaše vína pod neustálou kontrolou a být v obraze při každé chybové hlášce. Jak to ale celé funguje? Základem je pochopitelně mobilní aplikace, která nese název CASO Control App a je volně dostupná ke stažení z App Storu. V té si již jen vytvoříte účet, zvolíte model vaší vinotéky a už vám zbývá nastavit vinotéku samotnou, kde se stačí držet přiloženého manuálu. S pomocí aplikace můžete regulovat teplotu v samotné vinotéce a můžete navíc seřizovat světla.

CASO app

Pravděpodobně si představujete, že se jedná o domácí vinotéky, které si můžete zakoupit do vaší domácnosti. V takovém případě máte z části pravdu. Modelová řada CASO WineChef Pro nabízí osobní vinotéky, ale najdete v ní i modely pro větší podniky, mezi které můžeme zařadit například restaurace nebo kavárny. Obrovskou výhodou navíc je, že se vinotéky skrze aplikaci ovládají pomocí bezdrátové sítě Wi-Fi. Díky tomu můžete jejich teplotu regulovat například i na vašich cestách, což může kdykoliv přijít vhod.

CASO-WineChef-Pro

Modelová řada CASO WineChef Pro přináší zbrusu nové možnosti do doposud neprobádané oblasti. Technologie se navíc neustále vylepšují, díky čemuž se můžeme těšit na stále lepší a chytřejší produkty. Domácí vinotéka je skutečně užitečným produktem, který najde své uplatnění téměř v každé domácnosti. Díky ní totiž nemusíte plýtvat místem ve vaší lednici a můžete si svá vína vychladit přímo na ideální teplotu.

Dnes nejčtenější

.