Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Affinity Designer

Pokud se zajímáte o vektorou grafiku a hledáte vhodný program, který by vám umožnil s ní pracovat i na vašem iPadu, pak je tady Affinity Designer přímo pro vás. Jedná se o perfektní nástroj, který si poradí dokonce i s rastrovou grafikou a je perfektně optimalizovaný pro jablečné tablety. Jak vypadá uživatelské prostředí a co všechno aplikace zvládne si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Red Clock

Spousta uživatelů jablečných telefonů označuje nativní řešení budíku za poměrně primitivní. Pokud hledáte jednoduchou aplikaci, která by vám dokázala budík nahradit, tak byste se přinejmenším měli podívat na Red Clock. Tento budík vás na první pohled zaujme svým minimalistickým designem a navíc poměrně prakticky zobrazuje počasí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

CropPic Pro – No Crop Square

Jestliže často přidáváte různé fotky na Instagram, možná by se vám mohla hodit aplikace CropPic Pro – No Crop Square. Tento nástroj vám totiž umožní přidávat fotky a videa v plném rozlišení. Mezi další funkce aplikace se řadí schopnost otočit, posunout, oříznout nebo přetočit fotografii a navíc vám zpřístupní řadu filtrů.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Machinarium

V současné situaci, kdy bychom se měli co možná nejvíce držet doma, se určitě hodí nějaká ta dobrá hra. Jednou z nich je i velice dobře oceňovaná hra Machinarium, ve které se vrhnete za dobrodružstvím spolu s robotem Josefem. Vaším hlavním úkolem bude robotovi pomoct při záchraně jeho přítelkyně, která byla unesena tajuplným gangem.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Affinity Photo

Pokud rádi fotíte a často cestujete, určitě by se vám mohl hodit perfektní nástroj, který si s úpravou fotek úzce rozumí. Přesně tohle totiž zvládá aplikace Affinity Photo pro iPady, která se dá označit za komplexní náhradu za Adobe Photoshop. Aplikace nabízí kompletní podporu vrstev, podporu RAW fotografií, kompatibilitu s PSD soubory a spoustu dalších.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Desqueeze PRO – Batch Resizer

Aplikace Desqueeze PRO – Batch Resizer si velice hravě poradí s hromadnou změnou rozlišení u vašich snímků a videí. Tento nástroj dokáže pracovat s rozlišením až 8 192 pixelů a nemá problém ani s 4K videem. Mimo změny rozlišení vám aplikace poslouží i při změně orientace a dalších základních věcech.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Pro Keyboard with PC Layout

Stažením aplikace Pro Keyboard with PC Layout získáte perfektní klávesnici pro váš iPad, která vám značně usnadní vaše psaní. Jak již samotný název napovídá, hlavní výhoda v této aplikaci tkví v rozpoložení samotné klávesnice. Díky tomu na ni najdeme například klávesu OPTION a spoustu dalších.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.