Zavřít reklamu

Pandemie koronaviru donutila stovky milionů lidí po celém světě zůstat místo práce či jiných činností doma a tím se tak chránit před potenciální nákazou. Být zavřený doma však není žádná slast a pokud nemá člověk dostatek možností k vyžití, brzy na něj padne splín z nudy. Tomu se snaží částečně zabránit někteří vývojáři, kteří rozdávají své mobilní či počítačové aplikace zdarma. Mezi tyto aplikace patří ode dnešní noci i oblíbené hry Alto’s Odyssey, Alto’s Adventure, Kingdom Rush Frontiers a Kingdom Rush Origins. 

První dvě zmiňované hry lze bez nadsázky označit za jedny z nejikoničtějších titulů, které jsou v současnosti na iOS dostupné. Mezi uživateli se totiž těší obří popularitě a to i přesto, že jsou spíše relaxační, a ani Applu nejsou lhostejné. V minulosti je totiž ocenil na svých Design Awards díky jejich úchvatné grafice i soudntracku. Jedná se tedy zkrátka o hry vychvalované na všech frontách. Běžně za ně zaplatíte sice jen pár desítek korun, nicméně bezplatné stažení rozhodně i přesto potěší – tím spíš, když se týká i jejich macOS verzí. 

Tituly Kingdom Rush Frontiers a Kingdom Rush Origins sice nejsou tak oblíbené jako Alto, nicméně kvalita jim též upřít nelze. Jedná se o strategie z fantasy světa, které se mohou kromě velmi dobré hratelnosti pochlubit stejně jako Alto velmi pěkným grafickým zpracováním. Bohužel, zahrajete si je jen na iPhonech a iPadech. To však vzhledem k tomu, že je díky bezplatné koronavirové akci získáte zcela zdarma stejně nikomu příliš vadit nebude. 

Dnes nejčtenější

.