Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Home Inventory

S pomocí aplikace Home Inventory si můžete vést perfektní seznam věcí, které máte u vás doma. Tento nástroj se může hodit do rozsáhlých domů, kde si navíc můžete mimo daných věcí ukládat i různé fotky, stvrzenky, návody, informace o záruce, poznámky a řadu dalších důležitých dokumentů.

  • Původní cena: 1 050 Kč (599 Kč)

Boom2:Volume Boost & Equalizer

Jak již samotný název napovídá, aplikace Boom2:Volume Boost & Equalizer slouží pro zesílení celkové hlasitosti na vašem Macu. S pomocí tohoto nástroje můžete zesílit a zároveň i automaticky vylepšit například skladby nebo nahrávky, na kterých toho není moc slyšet. Tato aplikace vám taktéž poskytne skvělý ekvalizér, díky kterému můžete zvuk přizpůsobit vašim požadavkům.

  • Původní cena: 379 Kč (349 Kč)

Ultra Audio Converter

Stažením aplikace Ultra Audio Converter získáte poměrně praktický nástroj, který vám umožní převádět hudební soubory napříč různými formáty. Tímto způsobem můžete také ušetřit místo na disku, a to v případě, kdy převedete například větší soubor do úspornějšího formátu.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

My PaintBrush Pro: Draw & Edit

Jestliže se věnujete malování a kresbě, tak by vám určitě neměla utéct dnešní nabídka na aplikaci My PaintBrush Pro: Draw & Edit. Jedná se o profesionální aplikace, která svým uživatelům nabízí perfektní řešení pro malování a dokonce nabízí systém vrstev.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Kdo by neznal vyhlášenou Laru Croft, která se heroicky vrhá vstříc každému nebezpečí. Ve hře Shadow of the Tomb Raider se chopíte role nebojácné Lary a čekat na vás bude doslova boj o přežití. Většina hry se navíc odehrává v džungli, se kterou budete muset doslova splynout a využít tak maximální potenciál na poražení vašich nepřátel. Ve slevě se nachází balíček zvaný Definitive Edition, jehož koupí získáte hru a všechna její DLC.

  • Původní cena: 109,96 € (30,43 €)

Life is Strange 2

Ve hře Life is Strange 2 budete hrát za dva sourozence, konkrétně tedy Seana a Daniela, kteří právě utekli z domova. Budete muset čelit neustálému strachu z policie a čeká na vás spousta dalších nástrah. Zajímavý spád přijde ale v momentě, když zjistíte, že Daniel disponuje telekinetickými schopnostmi. V této hře se bere ohled na každé vaše rozhodnutí, které ovlivňuje další vývoj hry.

  • Původní cena: 7,99 € (1,99 €)

Northgard

Pokud máte v oblibě strategické hry, ve kterých musíte vybudovat vlastní města, pak byste se přinejmenším měli podívat na titul Northgard. V této hře totiž povedete skupinu statečných Vikingů, kteří objevili novou zem zvanou Northgard. Vaším úkolem je celou zemi prozkoumat a vybudovat celou civilizaci.

  • Původní cena: 27,99 € (18,75 €)

Dnes nejčtenější

.