Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Image Converter 2.0

Aplikace Image Converter 2.0 vám umožní převádět fotografie ve vašem iPhonu do různých populárních formátů. Použití aplikace je velmi jednoduché – stačí vybrat fotografii, kterou chcete převést do jiného formátu, vybrat cílový formát – a Image Converter 2.0 odvede zbytek práce za vás.

Dazzy-Dazzy

Fotíte rádi? A baví vás své snímky obohacovat o nejrůznější zajímavé efekty? Vyzkoušejte aplikaci Dazzy-Dazzy – ta vám umožní k vašim fotografiím i videím přidat působivé efekty. Svá díla pak můžete sdílet se svými přáteli na Snapchatu, Instagramu, TikToku a dalších sítích.

Cyber Drive

V zábavné a barvami hýřící futuristické hře Cyber Drive se stáváte řidičem autobusu ve vzdálené budoucnosti. Váš cíl je hodně, hodně daleko, a vy máte zatracené zpoždění. Naštěstí máte k dispozici svůj vzdušný dopravní prostředek. Dokážete se dostatečně rychle probojovat vesmírnou dopravní špičkou?

Blind Quest

Máte chuť na tak trochu jinou hru? Blind Quest je skutečně originální fantasy RPG lahůdka, při které se určitě nebudete nudit. Kouzelný hrad krále Alena byl napaden duchy. Alenova dcera Helen zoufale hledá hrdinu, který si s tímto nadpřirozeným zlem bude umět poradit. Jediný, kdo si na to troufá, je Nathan. Audioobrodružství začíná…

Men in Black: Galaxy Defenders

Připojte se k hrdinným Mužům v černém v oficiální hře pro iOS k této populární franšíze. Zločinci z vesmíru už zase útočí na každý kout naší planety, a vážně ohrožují bezpečnost veškerého lidstva. Je na čase vybrat si tu správnou zbraň a vydat se na bojové tažení proti zákeřným mimozemšťanům.

 

Dnes nejčtenější

.