Zavřít reklamu

Chytré osvětlení je dnes k dostání téměř na každém rohu. Produkty z této kategorie se navíc těší stále větší oblibě, díky čemuž se na trh dostává více a více těch nejrůznějších modelů v různých cenových kategoriích. Speciální místo mezi chytrým osvětlením ale zaujala takzvaná modulární světla. Jedná se totiž o světelné panely, které můžete postupně rozšiřovat a například takto přetvářet vaše stěny v dokonalé světelné panely. Jedním z těchto produktů je i Nanoleaf Light Panels Rhythm Smarter Kit, na který se nyní společně podíváme.

Souvisejíci

Společnost Nanoleaf na trh s chytrým osvětlením přinesla jakousi revoluci. Jejich elegantní panely totiž kladou důraz na efektivitu a design, u kterého dokonce nabízí nekonečné možnosti personalizace. Všechny LED panely jsou navíc dotykové, což uživateli dodává zbrusu nové možnosti. Mezi tyto produkty se také pochopitelně řadí model Light Panels Rhythm. Jedná se totiž o chytré LED osvětlení, které je především modulární. Díky této vlastnosti se vám nabízí neomezené možnosti v rozpoložení samotných panelů, kdy můžete například poskládat určitý obrazec a osvětlení snadno propojit.

Jakým způsobem jsou ale tyto LED panely chytré? Celé chytré osvětlení je samozřejmě kompatibilní s chytrou domácností Apple HomeKit a nabízí se k němu velice zásadní a intuitivní aplikace. Vaše světla tak tedy můžete ovládat přímo z vašeho iPhonu nebo Macu a uzpůsobit tak světla vaší aktuální náladě či příležitosti. Za jednu z předních vlastností tohoto produktu se dá označit funkce Rhythm. Napadlo vás někdy, že byste si nechali vizualizovat aktuálně přehrávanou hudbu skrze chytré osvětlení? Přesně s tímto si totiž Nanoleaf Light Panels Rhythm velice hravě poradí a z vlastní zkušenosti musím říci, že jakmile vidíte světla problikávat do rytmu hudby, jedná se o skvělý zážitek.

Mobilní aplikace

Jak jste si již mohli přečíst výše, osvětlení se především ovládá pomocí mobilní aplikace Nanoleaf Smarter Series. V rámci této aplikace můžete provádět ta nejrůznější nastavení, která se následně doslova promítnou na samotných panelech. Konkrétně zde můžete najít řadu různých animací či přechodů s libovolnou rychlostí a barevností, můžete si nastavit jednu stálou barvu, nabízí se nastavení různých časovačů a dokonce světla můžete využít i jako budík. Jedná se o perfektní funkci, protože se světla v daný čas začnou jemně rozjasňovat, což vás jemně a spolehlivě probudí.

Prohlédněte si Nanoleaf Light Panels v akci:

Osobně musím říci, že jsou produkty od společnosti Nanoleaf skutečně propracovány do posledního detailu a svému uživateli nabízí nepopsatelný zážitek. Jestliže se řadíte mezi milovníky moderních technologií a máte v oblibě chytré osvětlení, tak byste se na tyto kousky měli přinejmenším pořádně podívat. Běžná cena za Nanoleaf Light Panels Rhythm Smarter Kit 15 Pack, který nabízí 15 LED panelů, činí 7 799 Kč (v současné době lze koupit za 6 990 Kč). Když tuto částku porovnáte s konkurencí, pravděpodobně vás prvně napadne, že se jedná o zbytečně předražené produkty. Je ale nutné se podívat na veškeré funkce, které produkty od Nanoleaf nabízí. Tato chytrá světla navíc neslouží jako pouhé osvětlení, ale jedná se také o elegantní designový prvek, který zapadne do každé moderní domácnosti.

Dnes nejčtenější

.