Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, na výletech, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Edge of Tomorrow/Na hraně zítřka

Děj futuristického sci-fi snímku Na hraně zítřka (Edge of Tomorrow) se odehrává na planetě Zemi ve vzdálené budoucnosti. Na planetu Zemi opakovaně útočí takřka neporazitelní mimozemšťané. Major William Cage (Tom Cruise) je vyslán na velmi nebezpečnou misi, v niž je sice během krátké chvíle zabit, ale nevysvětlitelnou záhadou se dostává do podivné časové smyčky, ve které umírá pořád dokola.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Edge of Tomorrow pořídíte zde.

Stážista

Člověk nikdy není příliš starý na to, aby se naučil nové věci … nebo aby je naučil své okolí. Ben Whittaker (Robert De Niro) je sedmdesátiletý vdovec, kterému se důchod příliš nezamlouvá. Rozhodne se vzít příležitost za pačesy a nastoupit coby stážista u jedné z módních internetových stránek. Mohlo by se zdát, že je Ben pro tým, vedený ctižádostivou Jules Ostin (Anne Hathaway) příliš starý. Z každé příležitosti lze ale ledacos vykřesat…

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Stážista pořídíte zde.

12 Monkeys/12 opic

Opravdu povedená sci-fi lahůdka Terry Gilliama 12 opic z roku 1995 s Brucem Willisem v hlavní roli se již stihla stát klasikou. V roce 1997 někdo vypustil do světa nebezpečný virus, který vyhubil většinu obyvatel zeměkoule. Zbytek přeživších se dlouhá léta skrývá v podzemí, se svým osudem se ale nehodlají jen tak smířit. Vysílají proto zpět do minulosti vězně, aby pomohli odhalit zdroj nákazy.

  • 59,- vypůjčení, 49,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film 12 opic pořídíte zde.

Get Out/Uteč

Chris (Daniel Kaluuya) a jeho přítelkyně Rose (Allison Williams) dospěli ve svém vztahu do fáze, kdy je na čase představit toho druhého rodičům. Rose proto pozve Chrise na víkend do sídla svých rodičů. Zpočátku milé (možná až příliš moc milé) přijetí ze strany Roseiných rodičů začne být po chvíli Chrisovi podezřelé. Když se jeho obavy potvrdí, rozhodne se Chris vzít raději nohy na ramena … a boj o přežití začíná.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Get Out pořídíte zde.

Cesta z města

Programátor Honza (Tomáš Hanák) je rozhodně městský člověk se vším všudy. Většinu svého času tráví prací u počítače. Svůj mobil, počítač a další životně nezbytnou elektroniku si s sebou pochopitelně nezapomene sbalit ani na výlet do přírody, kam bere svého předpubertálního synka (Michal Vorel) z rozvedeného manželství. Netuší ale, že se původně víkendový výlet zvrtne v několikatýdenní offline pobyt, který mu od základů změní život.

  • 39,- vypůjčení, 129,- zakoupení

Film Cesta z města pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.