Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Link Peeker – Web Safety Check

Zkrácené odkazy někdy mohou vést na nebezpečné weby, které vystaví váš iPhone případným virům. Přesně tomu dokáže předcházet aplikace Link Peeker – Web Safety Check, která vám v zabezpečeném prostředí odkazy otevře a ukáže, co se na webech nachází.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

GeoCompass 2

Nevyhovuje vám nativní řešení, které se na iPhonech a iPadech stará o zobrazení virtuálního kompasu? V takovém případě jej můžete nahradit aplikaci GeoCompass 2, která vám nabídne daleko více dat. Z těch stojí za zmínku například stupně či azimut a taktéž vám dokáže určit pravý server a magnetický sever.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Skywall Pro – HD+ Wallpapers

Stažením aplikace Skywall Pro – HD+ Wallpapers získáte perfektní nástroj, který vám poskytne nespočet těch nejrůznějších tapet pro vaše zařízení. Aplikace totiž funguje tak, že každý její uživatel do ní může přispět i svým snímkem, díky čemuž máte rozhodně z čeho vybírat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Pin365 – Your travel planner

Znáte ten pocit, když plánujete výlet a potřebovali byste si na mapě označit několik záchytných bodů? K tomuto slouží aplikace Pin365 – Your travel planner, která vám právě umožní na určitý místa vložit takzvané záchytné body v podobě virtuálních špendlíků. Vaše takto připravené mapy navíc můžete sdílet s vašimi přáteli, čímž usnadníte celkové plánování výletu.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Peppa Pig: Sports Day

Hra Peppa Pig: Sports Day cílí především na menší děti, které mají v oblibě prasátko Pepinu. V této hře se prasátko spolu se svými přáteli vydává na sportovní den, kterého se zúčastníte přímo s nimi. Za vyzdvihnutí určitě stojí fakt, že ve hře nenajdeme jedinou reklamu.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Kingdom: New Lands

Ve hře Kingdom: New Lands se ocitnete v roli monarchy, před kterým leží ne zrovna jednoduchý úkol. Vaším cílem totiž je vybudovat prosperující království, a to doslova od úplné nuly. Součástí vaší hry bude i průzkum okolních zemí, budování obrany a rekrutování vojsk.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

SongOwl

Stažením aplikace SongOwl získáte perfektní přehrávač hudby, který vám dokáže plně nahradit nativní aplikaci Hudba. Tato aplikace je navíc speciálně navržena tak, aby se v ní uživatel co možná nejlépe vyznal, a aby byl schopen co nejrychleji brouzdat skrze svou knihovnu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.