Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Night Mode-Long Exposure Video

Jablečné telefony bohužel dlouhou dobu sužovala kvalitní fotografií, které byly vyfoceny v prostorech se sníženou světelností. To změnila až loňská řada iPhonů 11, která přišla s nočním režimem. Aby ani starší modely neostrouhaly, můžete na ně nainstalovat aplikaci Night Mode-Long Exposure Video, která je schopna fotit a natáčet i v horších podmínkách. Aplikace dokonce nabízí řadu dalších možností, pomocí kterých můžete upravit expozici a spoustu dalších záležitostí.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Hyperforma

Zakoupením hry Hyperforma získáte perfektní titul, který vás doslova vtáhne do svého futuristického děje. Ten se odehrává v daleké budoucnosti, kde už nenajdeme žádného zástupce z klasické civilizace. Jediné, co na vás čeká, je prastará síť. Zvládnete ji prozkoumat a najít v ní pravdu?

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Warlock of Firetop Mountain

Ve hře Warlock of Firetop Mountain na vás čeká epické dobrodružství, které se odehrává s ústí tajuplné hory. Zde narazíte na ta nejrůznější monstra, magii a notnou dávku chaosu. Hra navíc nabízí RPG prvky, díky čemuž budete neustále vylepšovat vaši postavu a porážet stále silnější nepřátele.

  • Původní cena: 199 Kč (49 Kč)

Amazing Stickers

Zakoupením aplikace Amazing Stickers získáte více než sto nových a jedinečných samolepek, které můžete využívat v rámci komunikační aplikace iMessage. Jedná se o klasické smajlíky v různých náladách, jejíchž pomocí můžete vyjádřit i tu vaši.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

iTooch 8th Grade | Math

Aplikace iTooch 8th Grade | Math cílí především na žáky základních škol, kterým chce pomoci s neoblíbenou matematikou. Aplikace nabízí okolo dvou tisíc jednotlivých cvičení, které jsou určeny přímo pro žáky osmých tříd. Přiučit se ale také mohou i dospělí, a protože je aplikace kompletně v angličtině, jedná se taktéž o trénink cizího jazyka.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Tournament Soccer Pro

Věnujete se fotbalovým turnajům, nebo si je se svými přáteli dopřáváte v populární hře FIFA? Pokud ano, pak by se vám mohla hodit aplikace Tournament Soccer Pro. Ta totiž dokáže generovat turnajové pavouky, roztřídit týmy do skupin a provést vás tak tedy celým turnajem.

  • Původní cena: 449 Kč (99 Kč)

My Graphing Calculator

Jestliže se věnujete matematice, tak vám pro vaše potřeby pravděpodobně nativní Kalkulačka už dávno nestačí. Zajímavou aplikací je ale My Graphing Calculator, která vím nabídne vědeckou kalkulačku. Tento kalkulátor je navíc schopen vykreslovat grafy, a to na základě například vašich rovnic.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.