Zavřít reklamu

Pokud hledáte online kasíno dostupné na Slovensku, moc možností nemáte. Licenci sice letos získali i Fortuna, Nike či Tipsport, no kvalitní nabídku většího množství her najdete stále pouze v kasinu na etipos.sk. Hráči si jej mohou užívat jak na svých počítačích, tak samozřejmě také na chytrých zařízeních v podobě telefonů a tabletů s operačními systémy iOS či Android. Online kasíno od eTIPOS je na trhu k dispozici již přes 7 let a nedávno se dokonce dočkalo re-designu. Za dobu svého působení si online kasíno od eTIPOSu vysloužilo obrovskou hráčskou základnu, která neustále roste – tak proč byste se nemohli připojit i vy? A proč by pro vás mohlo být zajímavé sms casino se dozvíte zase zde.

Proč byste si měli vybrat eTIPOS kasíno?

Vzhledem k tomu, že žijeme v moderní době, tak by měl být zážitek při hraní online kasína velmi podobný tomu reálnému. A to platí i v případě mobilních verzí online kasín. Společně s online kasínem od eTIPOS máte na telefonech a tabletech k dispozici jednoduchou registraci, férové a lákavé bonusy a hned několik různých způsobů pro vklad nebo výběr. Jak už jsem zmínil v úvodu, tak je samozřejmě kasíno od eTIPOSu licencované regulačním úřadem. Zároveň se nemusíte bát nízkých limitů v případě vysokých výher a samozřejmostí je také jednoduché ovládání celé aplikace.

V rámci aplikace online kasína od eTIPOSu se můžete těšit na 65 různých her. Jsou zde hlavně online automaty, ale i některé stolní kasínové hry jako Blackjack Mania či Roulette Diamonds od Easitu. Každou z těchto her si můžete samozřejmě také vyzkoušet, abyste zjistili, zdali vám padne, či nikoliv. Oproti klasické PC verzi má však mobilní verze k dispozici o něco méně her, avšak postupně dochází k jejich doplňování. Do kasína už se tedy jednoduše dostanete jen s vašim mobilním telefonem v ruce.

Jak naistalovat aplikaci?

Pro iOS a iPadOS, potažmo pro iPhone a iPad, je stažení a přihlášení velmi jednoduché. Aplikace eTIPOS kasíno se nachází v App Storu, odkud ji lze klasicky stáhnout – stačí do vyhledávání napsat eTIPOS. Po instalaci se stačí zaregistrovat, přihlásit a online kasíno od eTIPOSu je vaše.

Pro operační systém Android bohužel není instalace tak jednoduchá. Google Play totiž neumožňuje umístění hazardních aplikací do své galerie. Na vašem Android zařízení se tedy pro instalaci aplikace eTIPOS kasíno přesuňte na tento webový rozcestník. Zde poté klepněte na tlačítko pro stažení aplikace pro vaše zařízení.

Přihlášení a registrace

Po spuštění aplikace se budete muset přihlásit, popřípadě registrovat k vašemu účtu. Zároveň je nutné, abyste si po registraci uchovali i šestimístný kód PIN kód, který je potřebný při vybírání či vkládání prostředků. Nutno podotknout, že eTIPOS má k dispozici také další dvě aplikace, a to eTIPOS tipkurz a eTIPOS číselné hry, mezi kterými se můžete velmi jednoduše přepínat. Rozhodně si tedy stáhněte i tyto aplikace, abyste měli v telefonu k dispozici celou trojici aplikací od eTIPOSu. Návod na rychlou registraci najdete níže.

V aplikaci se po přihlášení zobrazí obrazovka, kde najdete jméno hráče, stav vašeho konta, možnost přejít k jednotlivým hrám a další. Menu poté slouží jako jednoduchý rozcestník mezi vašimi sázkami, bonusy, vklady a výběry, historií, osobními údaji, riziky, kontakty a odhlášením.

Resumé

Mezi hlavní výhody aplikace eTIPOS kasíno patří především jednoduché a přehledné ovládání a pestrý výběr her společně s variabilitou jednotlivých druhů těchto her. Nesmím opomenout také možnost bezplatného vyzkoušení všech her, široká škála způsobů výběrů a vkladů prostředků, pestrý bonusový systém, či neomezený limit pro výběr. Aplikace má však i nějaké záporné vlastnosti, mezi které patří nemožnost pro filtrování her, absence LIVE her a chybějící LIVE chat. Délka výběru poté trvá více než jeden den a pokud budete potřebovat podporu přes mail, tak si nějakou dobu počkáte na odpověď. Zároveň jsou všechny aplikace od eTIPOSu k dispozici pouze na Slovensku. Pokud tedy bydlíte na Slovensku a patříte mezi milovníky kasína, mohu vám eTIPOS kasíno jen a jen doporučit.

Dnes nejčtenější

.