Zavřít reklamu

V našich končinách vzniká poměrně velké množství zajímavých projektů a iniciativ, které mnohdy dosáhnou světové úrovně a i na poměry naší země se dokážou prosadit. Ideálním příkladem je v tomto ohledu také portál VirtualTravel, který poskytuje virtuální prohlídku míst po celém světě a pomáhá jak firmám ke zviditelnění, tak jednotlivcům a zákazníkům k tomu, aby si v klidu danou lokalitu prohlédli. Pokud jste se tedy někdy chtěli vydat do světa, ale ještě si nejste jistí kam, tato společnost vám v tom jistě pomůže.

Jistě to znáte – chystáte se na dovolenou nebo zájezd na poslední chvíli, ale nemáte nejmenší tušení kam vyrazit. Nádherných lokalit je totiž celá řada a každá z nich má své osobní kouzlo, které vás zláká. Dosud sice možnost prohlédnout si danou oblast z pohodlí domova existovala, a to v podobě fotografií, video záznamů nebo Google Street View, ale pokud máte na mysli konkrétní místo, tyto způsoby vám příliš nepomohou. Naštěstí se do hry vložila společnost VirtualTravel, jež nabízí 3D prohlídky desítek místních i zahraničních kuriozit. Podívat se můžete například až do 58 různých zemí světa, kde najdete ukázku jak ikonických památek, tak tamních zajímavostí a v nejednom případě také originálních restaurací, kaváren a dalších podniků.

Tvůrci pochopitelně nezapomněli ani na krásy a výjevy z naší země, a tak si prostřednictvím portálu můžete vyhledat řadu přírodních úkazů, po jejichž rozkliknutí se vám ukáže detailní popis daného místa. Jelikož je portál VirtualTravel integrovaný s Google Street View, tak samozřejmě nechybí ani 360 stupňové fotografie a videa z plejády českých měst, obcí a vesnic. Databáze turistických destinací však neprospívá pouze potenciálním cestovatelům, ale také společnostem, které si mohou takto objednat focení a propagovat svůj podnik pomocí originální 3D prohlídku. Rozhodně se tedy jedná o zajímavou iniciativu, která vám pomůže s výběrem. Pokud se tedy někam brzy chystáte a usilovně přemýšlíte nad koncovou lokalitou, doporučujeme zamířit na přehlednou a minimalistickou oficiální stránku, kde se dozvíte další inforamce.

Dnes nejčtenější

.