Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Lungo

Aplikaci Lungo ocení především všichni uživatelé, kteří častokrát prezentují či přednášejí. Lungo se totiž dokáže postarat o to, aby se Mac po určitý čas neuspal. Díky tohoto nástroje můžete častokrát ušetřit čas se zdlouhavou změnou nastavení, jelikož vše můžete vyřešit rovnou z horního menu baru.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

AntiVirus- Virus & Adware Scan

Jestliže se koukáte po nějakém schopném antiviru, který by dokázal ochránit váš jablečný počítač, poté by vás možná mohla zajímat aplikace AntiVirus- Virus & Adware Scan. Tento antivirus dokáže odhalit případnou hrozbu a včas ji zneškodnit. Aplikace se navíc pyšní neustále aktualizovanou databází, díky čemuž si dokáže poradit i s novějšími hrozbami.

  • Původní cena: 699 Kč (679 Kč)

Temperature Gauge

Zakoupením aplikace Temperature Gauge získáte perfektní nástroj, který si poradí s neustálým monitoringem teplot vnitřních komponentů vašeho Macu. Tato aplikace dokáže snímat data z každého zabudovaného senzoru a může vás tak informovat například o teplotě procesoru nebo počtu otáček u větráku.

  • Původní cena: 449 Kč (249 Kč)

Face Switch – Photo Editor PRO

Určitě se již každý z vás někdy setkal se snímkem, na kterém měly osoby prohozené obličeje. Přesně s tímto si poradí aplikace Face Switch – Photo Editor PRO, která tento úkol zvládá vskutku hravě. Jednoduše vám stačí zvolit fotografii, na které chcete obličeje prohodit a o zbytek se postará nástroj za vás.

  • Původní cena: 1 050 Kč (Zdarma)

Boom2:Volume Boost & Equalizer

Poklud hledáte nějaký nástroj, který si dokáže poradit se zesílením zvuku, poté byste se rozhodně měli podívat na aplikaci Boom2:Volume Boost & Equalizer. Aplikace navíc nabízí poměrně kvalitní ekvalizér, díky kterému můžete upravit zvuk podle sebe. Tento nástroj jde navíc ovládat pomocí mobilní aplikace, díky čemuž můžete měnit ekvalizér na vašem Macu na dálku.

  • Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

Urtuk: The Desolation

Ve hře Urtuk: The Desolation se ponoříte do otevřeného světa, který patřičně otestuje vaše taktické myšlení. Tohle RPG se totiž hraje v takzvaném tahovém režimu, kvůli čemuž si budete muset každý váš tah patřičně rozmyslet. Vaším cílem je vést skupinu dobrodruhů, kteří se vydali prozkoumat ruiny prastarého světa.

  • Původní cena: 18,99 € (17,09 €)

Skul: The Hero Slayer

Hra Skul: The Hero Slayer vás uvede do příběhu ihned po tom, co nespočet hrdinů z celé říše dobylo démonickou pevnost, kde všechny démony sebrali jako zajatce. Na jednoho však ale zapomněli, na démona jménem Skul. Na výběr budete mít hned z několika hrdinů a čeká na vás obrovské dobrodružství, které je prokládáno soubojem se silnými bossy.

  • Původní cena: 14,99 € (11,99 €)

Dnes nejčtenější

.