Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Video2Audio

Jestliže hledáte spolehlivou, a přesto velice jednoduchou aplikaci, která vám umožní převést video do audio podoby, poté byste rozhodně měli vyzkoušet Video2Audio. Tento nástroj se postará o co možná nejrychlejší převod a navíc vás nadchne velice jednoduché ovládání. Jednoduše vám stačí video na aplikaci přetáhnout, vaši volbu potvrdit, počkat na převod a máte hotovo.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Deponia: The Complete Journey

Ve hře Deponia: The Complete Journey se ocitnete v kůži Rufuse na tajuplné planetě zvané Deponia, která je plná odpadu a haraburdí. Z počátku příběhu budete hrát jen sami za sebe a vymyslíte plán, pomocí kterého z planety utečete. Okolnosti se však změní, když se zamilujete do dívky, která potřebuje pomoc.

  • Původní cena: 1 050 Kč (79 Kč)

Teleprompter

Chystáte se rozjet například lokální či školní televizi, nebo chcete například natáčet videoblogy a uvažovali jste nad pořízením čtecího zařízení? Pokud ano, rozhodně vás překvapila částka, kterou byste za tuto vychytávku museli dát. V současné době si ale můžete zdarma stáhnout aplikaci Teleprompter, která vám usnadní psaní scénáře a zároveň poslouží jako čtecí zařízení.

  • Původní cena: 879 Kč (Zdarma)

Alpha Blender PRO

Zakoupením aplikace Alpha Blender PRO získáte perfektní nástroj, který si hravě poradí s odstraněním různých pozadí z vašich snímků. To vám může přijít vhod při tvorbě různých koláží nebo obrázků pro web a rozhodně vás potěší velice jednoduchý postup. V aplikaci totiž stačí snímek otevřít, zvolit plochu pozadí a máte hotovo.

  • Původní cena: 199 Kč (79 Kč)

Photo Effects Studio – Image Editor for Textures, Frames & Filters

Jestliže hledáte spolehlivý editor pro vaše snímky a fotografie, poté byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci Photo Effects Studio – Image Editor for Textures, Frames & Filters. Tato aplikace nabízí intuitivní uživatelské prostředí a řadu předpřipravených možností, díky kterým můžete vaše snímky značně vylepšit.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

StatsWidget

Aplikace StatsWidget vám zpřístupní dokonalý widget, který vás bude neustále informovat o stavu vytížení vašeho jablečného počítače. Tento nástroj dokáže monitorovat stav procesoru, vytížení operační paměti, disku a sítě. Samotný widget navíc najdete přímo v notifikačním centru, díky čemuž si jej můžete v rychlosti prohlédnout kdykoliv a v sekundě se vrátit zpátky do práce.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Space Pirates And Zombies 2

Ve hře Space Pirates And Zombies 2 se ocitnete ve velice nepříjemné situaci, která vám jen tak zlehka nedá spát. Příběh se totiž odehrává v daleké vesmíru, kde je vaším cílem přežít v post apokalyptické galaxii. V tomto titulu porazíte hrozbu nemrtvých, což ale vede ke kolapsu celkové infrastruktury a ztrátě paliva. Jedinou možností je pátrání po vesmíru, ve kterém ale rozhodně nejste sami. Poradíte si s vašimi nepřáteli?

  • Původní cena: 19,99 € (4 €)

Dnes nejčtenější

.