Zavřít reklamu

Na iPady nedá mnoho lidí díky jejich kvalitnímu zpracování i softwaru dopustit. Nebudeme si nic nalhávat, žijeme v době sociálních sítí a mnoho z nás u nich prosedí desítky dlouhých minut denně. Jednou z nejoblíbenějších je bez debat Instagram, což ve Facebooku jistojistě moc dobře vědí. O to více je zarážející, že stále nemáme aplikaci Instagram pro iPady.

Absence Instagramu pro iPady je věc, nad kterou si láme hlavu nejeden uživatel. Otázce na aplikaci pro iPad čelil šéf Instagramu počas tohoto víkendu. Odpověď vás zřejmě zarazí. Podle Adama Mosseriho nejsou na vývoj prostředky. V Instagramu mají prý co dělat, přičemž je třeba řešit důležitější problémy, než je aplikace Instagram pro iPad. „Samozřejmě, že bychom rádi vyvinuli aplikaci pro iPad. Nicméně máme jen určitý počet zaměstnanců a vždy nalezneme něco důležitějšího, co je třeba s Instagramem provést,“ uvedl Adam Mosseri.

Komunita byla ale v průběhu let velmi vynalézavá. V minulosti jsme totiž mohli vidět mnoho aplikací třetích stran, které byly schopny obsah této sociální sítě zobrazit. Tvůrci z toho ale radost neměli, proto změnili API a tento trh jednoduše zničili. Dříve se dokonce ozývaly názory, že webová aplikace je dostačující a že „speciální“ by byla pro iPady nadbytečná. Je poměrně těžké spokojit s vysvětlením šéfa této obrovské divize Facebooku. Zvláště, když Instagram na reklamách vydělal v minulém roce 20 miliard dolarů.

Dnes nejčtenější

.