Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Svátek všech zamilovaných je opět tady. Při příležitosti tohoto dne se obchod Mobil Pohotovost rozhodl přijít s novou exkluzivní akcí, díky které si můžete přijít na skvělé produkty za zlomek ceny. Ve valentýnské nabídce se nachází nejrůznější chytré telefony a praktické příslušenství, z čehož rozhodně vyberete ten pravý dárek pro něj i pro ni.

Pokud se váš partner navíc považuje za fandu jablečné společnosti, tak máte z čeho vybírat. V rámci slev jsou totiž k dispozici telefony jako iPhone XS Gold za 17 990 Kč, který si můžete navíc pořídit na splátky bez navýšení, iPhone 7 32 GB Rose Gold za 8 990 Kč a červený iPhone 11 s úložištěm o kapacitě 64 GB, se kterým oslníte především něžné pohlaví a pořídíte jej za pouhých 20 990 Kč. Jestliže jste si ale všimli, že vašemu partnerovi spíše schází kvalitní hodinky, můžete mu zakoupit nejnovější Apple Watch Series 5 40mm za 11 190 Kč. Co když už ale máte většinu jablečných zařízení a díváte se spíše po nějaké té změně? Poté můžeme doporučit stylová červená sluchátka Huawei Free Buds 3, která se mimo kvalitního zvuku pyšní vytříbeným designem.

MP Valentýn

Jestliže vás některé produkty zaujaly, rozhodně byste neměli ztrácet čas se zbytečným rozhodováním, protože je valentýnská nabídka časově omezena. Celá akce platí pouze do neděle, nebo do vyprodání zásob. Zlevněny ale nebyly pouze zařízení značky Apple, ale široká škála těch nejrůznějších produktů.

Dnes nejčtenější

.