Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Make A Call – Fake Call

Pokud máte rádi nejrůznější šprýmy a rádi byste napálili například svého partnera či kamaráda, rozhodně byste si měli stáhnout aplikace Make A Call – Fake Call. Tento nástroj totiž dokáže nasimulovat příchozí hovor, u kterého nastavíte jméno a fotografii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Minims – A New Beginning

Hra The Minims – A New Beginning je určena především pro malé děti, které procvičí při řešení různých hlavolamů a hádanek. V této 3D hře je totiž hlavní pointa ukryta v síle přátelství, vztahů, rodiny a dětí, přičemž její odkrývání probíhá pozvolna v minimalistickém světě, který obývají takzvaní Minims.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Escape Into Infinity

Ve hře Escape Into Infinity se zhostíte role člena elitních galaktických jednotek, který se nachází v ne zrovna přívětivé situaci. Vaším cílem totiž je se probojovat skrze nepřátelská území a vrátit se tak úspěšně na vaši základnu. Escape Into Infinity se pyšní několika herními mechanikami, kdy například pro zničení nepřátelské lodě musíte využít autodestrukci.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

MosaLingua: Learn Languages

Uvažujete o tom, že byste se začali učit nový cizí jazyk, ale nevíte kde začít? S tímto vám může do značné míry pomoci aplikace MosaLingua: Learn Languages, díky které se můžete učit jazyk od úplných základů. Aplikace vám pomůže s angličtinou, italštinou, španělštinou, němčinou, francouzštinou, portugalštinou a ruštinou.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Timyo Email

Jestliže vám z nějakého důvodu nevyhovuje nativní aplikace Mail a vy hledáte alternativní řešení, které je co nejlépe zdarma, zbystřete. Aplikace Timyo Email je skvělým emailovým klientem pro jablečné telefony a dokáže vám navíc třídit příchozí zprávy, díky čemuž zabraňuje vzniku chaosu.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Do Not Feed the Monkeys

Ve hře Do Not Feed the Monkeys se hned z počátku stanete členem přísně tajného The Primate Observation Club, který se zaobírá pozorováním primátů. Ve skutečnosti to však funguje tak, že skrze špehování pomocí webkamer a ostatních pozorujete lidi, které označujete za opice. Za žádnou cenu však nesmíte takzvaně opice krmit, což znamená, že se s nimi nesmíte dát do kontaktu nebo je rušit.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

It’s Titanic

Pokud se řadíte mezi vášnivé milovníky Titanicu a události, které zkřížily cestu této výletní lodi doslova milujete, poté určitě nebude na škodu utratit pár korun za aplikace It’s Titanic. jedná se totiž o jednu z nejlepších simulací samotného potápění, při kterém můžete převzít kontrolu nad kormidlem této lodi.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.