Zavřít reklamu

V technologickém světě se každý den objevuje řada více či méně extravagantních šíleností, které mohou být leckdy poměrně praktické a ač se to na první pohled nemusí zdát, zjednoduší vám život. To samé platí i o netradičním pouzdro pro iPhone od Rokshok, které sice vypadá docela obyčejně, ale jeho útroby mohou skrývat milé překvapení. Do krytu totiž můžete vložit prsten a během ideálního okamžiku požádat svou partnerku o ruku.

Would you propose to your partner this way?

Would you propose to your partner this way?

Zveřejnil(a) The Independent dne Pátek 7. února 2020

Pokud jste někdy přemýšleli o originálním způsobu, jak při žádosti o ruku zaujmout svou drahou polovičku aniž byste skákali z letadla, nebo se vytasili s prstenem pod vodou, máme pro vás efektivní a poměrně levné řešení. Říká se totiž, že v jednoduchosti je krása a tohoto hesla se s největší pravděpodobností drželi také vynálezci James Ambler a Keith Glickman, kteří přišli s naprosto unikátním a dosud neviděným konceptem. Vytvořili kryt pro iPhone, jenž dokáže pojmout rovnou celý zásnubní prsten, a přitom na první pohled vypadá nanejvýš nenápadně a obyčejně. Prsten se navíc nachází v takové poloze, že ho lze s nadšeným a překvapeným pohledem partnerky zaznamenat na video, a uchovat si tak cenné vzpomínky.

Rozhodně se jedná o inovativní způsob, kterým nejen dotyčnou potěšíte, ale zároveň se můžete spolehnout na to, že prsten neztratíte a nebudete ho horečně lovit po kapsách. Celou dobu bude totiž bezpečně uschován v útrobách krytu a vy se s ním můžete vytasit v ten pravý okamžik. Pochopitelně však pouzdro nemusíte využít pouze jednou, díky jeho rozměrům a stylovému designu se totiž hodí i pro každodenní situace.

Dnes nejčtenější

.