Zavřít reklamu

Je to již pár měsíců, co studio Feral Interactive oznámilo vydání povedené strategie Company of Heroes pro iPad. Hra spatřila světlo světa na PC již v roce 2006 a od té doby učarovala milionům hráčů po celém světě a právoplatně se stala jednou z nejlépe hodnocených taktických her. Původně jsme se titulu měli dočkat již na konci loňského roku, ale kvůli vypilování detailů a technickým záležitostem se vývojáři rozhodli vydání odložit až na 13. únor. Líté bitvy 2. světové války se tedy rychle blíží, na což upozorňuje i nejnovější trailer, jenž vypichuje propracovanou hratelnost a kvalitní audiovizuální stránku.

Pokud milujete téma 2. světové války a nedáte dopustit na propracované strategie, jistě vás na PC neminula povedená hra Company of Heroes. Ta je na světě sice již více než 14 let a v roce 2013 se dočkala druhého dílu, ale vývojáři z Feral Interactive na titul ještě nezanevřeli a pilně pracují na portu pro iPad. Ten se kvapem blíží a finální datum vydání je stanoveno již na 13. února, tedy přesně za týden. Při této příležitosti se tedy tvůrci vytasili s trailerem, jenž představuje plejádu možností, jimiž hra disponuje, a propracovanou hratelnost, která se blíží počítačové předloze. Samozřejmě tedy nebude chybět plnohodnotná kampaň spolu se všemi misemi, na poměry iPadu vynikající audiovizuální stránka a epický hudební doprovod, která vám bude rezonovat v uších ještě dny po dohrání.

Velkou novinkou bude nové a přehlednější uživatelské rozhraní, jenž více odpovídá přenosným zařízením, a vyladěné ovládání. Pokud se tedy chcete opět ponořit do lítých bitev 2. světové války v této legendární RTS hře a po dlouhých letech zažít jaké to je, když nepřátelé bombardují vaše jednotky poschovávané v zákopech, doporučujeme obětovat 349 korun a Company of Heroes si zakoupit na App Storu. Jen upozorňujeme, že podpory se dočkal pouze iPad mini 5. generace, iPad Air 3. generace, standardní iPad 5. až 7. generace a iPad Pro. Kromě toho si hra vyžádá také 6GB volného místa. Troufnete si postavit se německé armádě?

Dnes nejčtenější

.