Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Tower of Fortune

V RPG hře Tower of Fortune se ocitnete v roli hrdiny, který svá dobrodružství již dávno pověsil na hřebík. Změna však nastave v momentě, kdy neznámé síly unesou vaši dceru. Kvůli tomuto se budete v retro grafice prodírat různými nepřáteli, dokud nezískáte dceru zpět.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

German Translator.

Pokud hledáte spolehlivý nástroj, který se dokáže stát vašim nejlepším parťákem na území Německa a Rakouska, poté byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na akci German Translator. Tato aplikace totiž dokáže spolehlivě překládat z angličtiny do němčiny a naopak.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Pocket Build

Přemýšleli jste někdy nad tím, že byste se pokusili o vytvoření svého vlastního světa? Přesně o tohle totiž jde ve hře Pocket Build, kde se stanete stvořitelem vašem malého fantasy světa. Rozhodně vás potěší otevřené herní prostředí, díky čemuž před vámi nebudou stát žádné limity.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Train Layouts

Jestliže se řadíte mezi vášnivé milovníky vláčků a vlastníte doma několik modelů či rovnou celou sofistikovanou dráhu, mohla by se vám zároveň hodit aplikace Train Layouts. Ta totiž obsahuje několik modelů různých drah, o jejíchž tvorbu se postarala samotná komunita a vy se jimi můžete inspirovat a vytvářet si pomocí nich nákupní seznamy.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Pulse 24

Zakoupením aplikace Pulse 24 získáte nástroj, který vám značně usnadní měření tepu s pomocí jablečných hodinek Apple Watch. Tato aplikace totiž zaznamenává váš tep a přiřazuje ho k vašim momentálním aktivitám a dokonce vás dokáže upozornit v případě, že jste v klidu, ale váš tep rapidně stoupá.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Nobodies

Ve hře Nobodies se ocitnete v kůži osoby, která velkou popularitu nesklízí. Představte si situaci, kdy vrah vyvraždí místnost lidí a někdo to z důvodu zachování diskrétnosti musí uklidit – a tím někým se stanete vy. V této hře budete muset detailně čistit různé místnosti, zbavovat se těl a zakrývat všechny možné důkazy.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Wooden Puzzle Collection

Puzzle dokáže být dokonalým společníkem pro děti, které naučí logicky přemýšlet. Zakoupením aplikace Wooden Puzzle Collection si zpřístupníte 78 edukativních puzzlí v šesti různých motivem, které odkazují na další důležité okruhy. Mezi těmi se nachází například abeceda, číslice, zvířata, hračky a spousta dalších.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.