Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

A New Beginning – Final Cut

Ve hře A New Beginning – Final Cut se ocitnete ve světě, který je na pokraji absolutní klimatické pohromy. Hrát budete za Benta Svenssona, který je bioinženýr. Vaším úkolem pochopitelně bude pátrat po obnovitelných zdrojích, které by přeci jen planetu Zem dokázaly zachránit.

  • Původní cena: 279 Kč (25 Kč)

The Pillars of the Earth

Máte v oblibě zábavné adventury, které vás v určitých momentech dokáží pořádně potrápit formou hádanek a hlavolamů? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, poté byste se rozhodně měli podívat na hru The Pillars of the Earth, ve které na vás čeká spousta rozhodování, bohatý příběh a propracované dialogy.

  • Původní cena: 749 Kč (199 Kč)

PRO Disk Cleaner

Při pravidelném používání jablečného počítače si do něj časem můžete natahat kdejaký balast. Aplikace PRO Disk Cleaner dokáže kompletně proskenovat disk vašeho Macu a v případě nálezu odstranit přebytečné soubory, systémové logy, duplicitní soubory a spoustu dalších.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Internet Speed Test App

Jak vám již samotný název napovídá, aplikace Internet Speed Test App slouží pro analýzu vašeho internetového připojení. S pomocí tohoto nástroje můžete v rychlosti zjistit rychlost připojení, vaši veřejnou IP adresu, vaši MAC adresu a spoustu dalších. Všechna tato data navíc můžete exportovat v textovém formátu a například sdílet.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Deponia: The Complete Journey

Ve hře Deponia: The Complete Journey se doslova ocitnete v neustálém obklopení odpadků. Příběh se totiž odehrává na vzdálené planetě Deponia, která je neuvěřitelně zamořena odpadky. Vy se ocitnete v roli Rufuse, chlapce, který si přeje utéct, ale na své cestě narazí na dívku, do které se neuvěřitelně zamiluje, což mu značně zkomplikuje jeho útěk.

  • Původní cena: 749 Kč (79 Kč)

For The King

Pokud se řadíte mezi fanoušky her, ve kterých figuruje tahový bojový systém, zbystřete. V dobrodružné RPG hře For The King se ocitnete v království, kde byl král zrovna zavražděn neznámým vrahem a královna se nachází v nesnázích. Zvládnete zvrátit blížící se pohromu a nastolit mír a klid v samotném království?

  • Původní cena: 19,99 € (7,99 €)

Image Rounder

Stažením aplikace Image Rounder získáte velice jednoduchý nástroj, který vám umožní předělat vaše fotografie z obdélníkového formátu do kulatého. Celý proces je navíc velice snadný, jelikož vám stačí pouze přetáhnout požadovaný obrázek do plochy aplikace a máte vyhráno.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.