Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Color Query Pro

Aplikace Color Query Pro cílí na všechny designéry, návrháře, webové vývojáře a umělce, kteří pracují s barvami. Tento nástroj vám totiž značně usnadní míchání barev v různých barevných modelech, díky čemuž budete přesně vědět, který tón barvy ve vaší práci využít.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Live Convert

Pokud se řadíte mezi fanoušky takzvaných Live Photos, neboli živých fotek, poté určitě oceníte aplikace Live Convert. Určitě váš totiž nejednou napadlo, že byste rádi svou živou fotku převedli do formátu GIFu. Přesně s tímto si značně poradí tato aplikace, která mimo GIFu zvládá export i do formátu videa a naopak.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Step Away: Alcohol Help

S pomocí alkoholu pravděpodobně drtivá většina z nás oslavuje ty nejrůznější příležitosti. Je však nutno být na pozoru a uvědomit si, že i alkohol je droga, která dokáže být velice nebezpečná. Pokud si myslíte, že někdo začíná mít problém s pitím, rozhodně byste mu měli doporučit aplikaci Step Away: Alcohol Help, která mu dokáže včas pomoct. Tato aplikace používá ověřené metody a strategie, kterými se samotný alkoholismus léčí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Rad Trails!

Ve hře Rad Trails! se stanete řidičem motorky v doslova neonovém světě plném barev, kde budete předvádět ty nejrůznější triky. Hra jako taková nabízí více než 30 tratí v šesti různých lokacích a vaším cílem je zajet co možná nejrychlejší čas. Při opakování určité úrovně se navíc bude promítat váš obraz z předchozí jízdy, díky čemuž budete vyzváni sami sebou.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Breeze: Realistic Wind Chimes

Zvonkohry se v naší společnosti objevují už vskutku dlouhou dobu a spousta lidí je považuje za uklidňující. Stažením aplikace Breeze: Realistic Wind Chimes si jejich libozvuků budete moci dopřát rovnou z vašeho iPhonu či iPadu, a to doslova odkudkoliv.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Scalak

Logická hra Scalak dokáže potrápit nejednoho nadšené hráče. V této hře bude vaším úkolem spojovat jednotlivé tvary dohromady, přičemž se budete muset dívat po odlišných vzorech. Toho docílíte částečnou rotací samotných objektů, což už vyžaduje právě ono logické myšlení.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Custom Notch

Řadíte se mezi šťastné vlastníky jednoho z novějších iPhonů, počínaje iPhonem X? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak na horní části vašeho displeje máte populární notch. Napadlo vás ale někdy, že byste si jej upravili k obrazu svému? To vám v omezené míře umožní aplikace Custom Notch, jejíž funkce si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.