Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost Hoco působí na trhu s mobilním příslušenství již pěknou řádku let. Kromě ochranných krytů, nabíjecích kabelů, držák a dalšího příslušenství se také zabývají výrobou ochranných skel. Tvrzená skla Hoco na iPhone jsou kvalitní, ověřenou ochranou, která zabraňuje poškození displeje při nárazech a pádech. Nyní můžete získat Tvrzená skla Hoco za jedinečnou cenu. Pozor ovšem, počet kusů je omezený, platí do vyprodání zásob.

Fullscreen Tvrzené sklo Hoco G5 na iPhone

Tím základním ochranným sklem od společnosti Hoco je fullscreen tvrzené sklo G5, které jak je z názvu zřejmé, pokrývá celou obrazovku displeje. Chrání tak displej iPhonu při menších nárazech a pádech. Navíc jeho velkou výhodou je kompatibilita s ochrannými kryty. Protože se nejedná o 3D Tvrzené sklo, ale „pouze“ o fullscreen, můžete ho použít víceméně s každým ochranným krytem.

ANTI-SPY ochranné sklo Hoco na iPhone

Stejně jako výše zmíněné ochranné sklo Hoco G5 je ANTI-SPY ochranné sklo tzv. „fullscreen“ variantou. Narozdíl od varianty G5 ovšem disponuje speciální ANTI-SPY vrstvou, díky které budete chráněni proti všem zvědavým pohledům v okolí. Snadná je také jeho aplikace, kterou zvládne opravdu každý z pohodlí domova. Pokud byste si na aplikaci nevěřili, můžete se zastavit na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz a nechat si jej zdarma nalepit.

Anti-spy tvrzené sklo HOCO tvrzenýsklo

3D Tvrzené sklo Hoco NANO A12 na iPhone

Tím nejlepším tvrzeným sklem, které v této akci můžete získat je ovšem 3D Tvrzené sklo Hoco NANO A12. Parádní 3D Tvrzené sklo, které dokonale ochrání displej při nárazech a pádech. Perfektně pokrývá i zaoblené části displeje a po nasazení skoro nepoznáte, že na displeji nějaké ochranné sklo nalepené je. Dosahuje odolnosti 9H! Na povrchu se nachází oleophobická vrstva, díky které budou stopy mastnoty na displeji několikanásobně nižší.

3D Tvrzené sklo HOCO tvrzenýsklo

Sleva pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem

Abyste se dostali na výše uvedené ceny, stačí zadat při objednávce slevový kód LSA. Díky němu vám bude strhnuto 20% z ceny a vy tak získáte tvrzená skla od společnosti Hoco za jedinečnou cenu. Navíc si můžete sklo rovnou nechat zdarma nalepit na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.czPOZOR, počet kusů ochranných skel je omezen!

ÚVODNÍ FOTKA tiskovka

Dnes nejčtenější

.