Zavřít reklamu

Animované obrázky, takzvané GIFy, z různých filmů, seriálů či her jsou momentálně velmi oblíbeným komunikačním nástrojem. V minulosti vám k vyjádření emocí a pocitů pomáhaly především emoji, avšak v dnešní době můžete namísto klasických emoji poslat také animovaný obrázek, jenž často emoce vyjádří několikanásobně lépe. Problém těchto animovaných obrázků je v tom, že se v nich nenachází váš obličej, a tak výsledek nemusí být tak osobní. S touto problematikou moderní doby se rozhodla zatočit aplikace Doublicat.

A Doublicat se stará o personalizaci animovaných obrázků. Za pomocí umělé inteligence si tak můžete jednoduše nechat přenést váš obličej na GIF, ve kterém se původně nacházel třeba Will Smith, anebo Leonardo DiCaprio. Proces je přitom opravdu jednoduchý. Stačí si z App Storu zdarma pomocí tohoto odkazu stáhnout aplikaci Doublicat a spustit ji. Poté stačí přijmout podmínky aplikace, mezi které patří mimo jiné také to, že se veškeré fotografie za účelem využití umělé inteligence nahrávají na server vývojáře, vyfotit svůj obličej a legrace může začít. Po vyfocení vaší první selfie, která bude sloužit jakožto „zdrojový obrázek“ pro přetváření GIFů, je nutné několik sekund vyčkat, dokud nedojde k rozpoznání obličeje. Jakmile se tento proces dokončí, tak už stačí jít na věc.

Po rozpoznání obličeje se objevíte v samotném jádru aplikace, kde se nachází veškeré GIFy, které můžete personalizovat. Bohužel není k dispozici žádný vyhledávač, a tak je nutné vybírat z těch GIFů, které vám aplikace zobrazí přímo na domovské stránce. Jakmile si najdete nějaký GIF, který chcete využít, tak na něj stačí tapnout a stisknout tlačítko reface. Poté přijde na řadu samotný proces personalizace, který může trvat několik sekund. Po úspěšném přetvoření GIFu se zobrazí výsledek, který si můžete jednoduše uložit do galerie, anebo jej rovnou sdílet napříč sociálními sítěmi. Do aplikace samozřejmě můžete přidat hned několik obličejů, mezi kterými si lze posléze vybírat. Pro přidání nového obličeje stačí na domovské obrazovce klepnout na tlačítko Profile, kde klepněte na + v kolečku.

Dnes nejčtenější

.