Zavřít reklamu

Nedílnou součástí magazínu LsA je Apple bazar a Apple fórum, které navštěvují tisíce lidí každý den. V posledních měsících jsme obě služby mírně upravili a ty se tak dočkaly vylepšení, které bychom vám rádi představili. Pojďte se podívat na novinky, které v rámci bazaru a fóra přinášíme našim čtenářům. Pevně věřím, že se vám novinky budou líbit a bude pro vás používání obou služeb ještě snadnější, bezpečnější a rychlejší.

Apple bazar

Nejdůležitějším krokem při ochraně našich uživatelů v sekci bazar je kompletní filtrování IP adres ze zemí mimo ČR/SR a sousedních států. Bohužel i v dnešní době se totiž čas od času najde člověk, který je schopen poslat 200€ na účet Abduloviachmedovi z hotmailu, který slibuje zaslat nový iPhone 12 přímo na vaši adresu. Podobné inzeráty se na našem bazaru již neobjevují a kontrolujeme jak IP adresy ze zahraničí, tak také VPN služby, které tito podvodníci používají. Samozřejmě i tak je extrémně důležité neposílat peníze předem a raději si vybrat produkt ve vašem kraji, u kterého můžete využít osobního předání. Díky více než deseti tisícům inzerátů to jistě nebude problém.

Další novinkou je pak sekce „pro sběratele“, ve které najdete raritní kousky do své sbírky. Stejně tak v ní můžete ostatním sběratelům nabídnout to nejzajímavější z historie Applu. Samozřejmostí bazaru je pak dark mode a také možnost navigace pomocí ikon, kterou znáte ze všech ostatních částí LsA.

LsA bazar

Apple fórum

V rámci diskusního fóra je důležité, aby byl váš dotaz vidět a další uživatelé na něj mohli odpovídat co nejrychleji. Proto veškeré dotazy sdílíme přímo na hlavní stránce magazínu LsA, kde je denně vidí desetitisíce uživatelů. V samotné sekci fórum jsme pak pod poslední zodpovězené příspěvky vytvořili také sekci s posledními dotazy, aby uživatelé okamžitě viděli, na co se ostatní ptají.

Uvědomujeme si, že v dnešní době každého obtěžuje registrovat se do dalších a dalších služeb, a proto stejně jako mohou všichni diskutovat přímo v diskusích pod články na magazínu bez nutnosti registrace a přihlášení, můžete položit dotaz nebo odpovědět bez registrace také v diskusním fóru. Díky tomu je vše rychlejší, snadnější a vy se nemusíte obtěžovat registrací. Pokud se však rozhodnete využít další funkce, jako je například možnost nechat si odpovědi na váš dotaz zasílat automaticky mailem, máte samozřejmě možnost registrace.

fbimg-forum

Dnes nejčtenější

.