Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Dash Timer – Workout Companion

Aplikace Dash Timer – Workout Companion cílí na všechny lidi, kteří žijí aktivním sportovním životem a vlastní jablečné hodinky Apple Watch. Tato aplikace vám dokáže pomoci s kalkulací času, například mezi jednotlivými sériemi a následně vám poskytne analýzu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Tallowmere

Ve hře Tallowmere se ocitnete v žalářích stejnojmenné lady a rozhodně nepočítejte s tím, že se bude jednat o procházku růžovou zahradou. V těchto kobkách na vás totiž čeká neuvěřitelné zlo, se kterým se budete muset patřičně vypořádat. Hra slouží k pobavení při nudných večerech a rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Mystic Pillars: A Puzzle Game

Ve hře Mystic Pillars: A Puzzle Game se vžijete do kůže tajemného poutníka, kterého život odvál do království Zampi. Na první pohled je vám však jasné, že zde něco nesedí a postupným plněním hádanek a řešením těch nejrůznějších hlavolamů odkryjete pravdu a charaktery, které se za královstvím skrývají.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Marbloid

Ve hře Marbloid budete ovládat magickou kuličku a vaším cílem bude dostat se až k samotnému závěru. Ačkoliv to může znít jemně stereotypně, ve hře na vás taktéž čeká až šest různých světů, které během hraní budete moci navštívit a projít.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Sketch Pictures- Pencil Sketch

Máte rádi obrazy, které jsou nakresleny pouze pomocí tužky? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano a rádi byste některé vaše fotografie přeměnili do této podoby, zbystřete. S pomocí aplikace Sketch Pictures- Pencil Sketch tohoto můžete dosáhnout pomocí jednoho kliknutí, přičemž výsledky vypadají vskutku dobře.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

Aplikace AirDisk Pro vám umožní přeměnit váš iPhone a iPad v síťové úložiště, ke kterému můžete přistupovat skrze Mac či PC. Následně vám již postačí se na vaše zařízení s operačním systémem iOS připojit a můžete si jednotlivé soubory prohlížet a spravovat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

iWriter Pro

Jestliže již nějakou dobu hledáte spolehlivý a kvalitní textový editor, rozhodně byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na aplikaci iWriter Pro. Tato aplikace disponuje intuitivním uživatelským prostředím a dokáže vám nabídnout spoustu možností. Výhodou navíc je, že všechny vaše dokumenty jsou sdílené skrze váš iCloud účet a vy tak k nim můžete přistupovat odkudkoliv.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.