Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, u vody, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Drsnej Shaft

Walter Wade je obviněn z vraždy mladého černošského studenta a čelí hrozbě trestu. Jeho zámožná rodina má ale možnost složit za něj závratnou kauci a „uklidit“ synka z dosahu policie. Wade ale netuší, že má nepřítele v detektivu Shaftovi, který na jeho čin nezapomněl ani po dvou letech, kdy se Wade tajně vrací do Států. Někteří se snaží Shafta umlčet, on se ale nedá…

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Drsnej Shaft pořídíte zde

Reportér v ringu

Erik Kernan (Josh Hartnett) je sportovní redaktor, v jehož životě není nouze o dramatické okamžiky a zvraty. Jednoho dne ale s překvapením zjišťuje, že je pomalu odsouván na vedlejší kolej. Kernan se své kariéry ale nehodlá jen tak vzdát. Ve chvíli, kdy si myslí, že našel zapomenutou boxerskou legendu Roberta Satterfielda (Samuel L. Jackson), o kterém si všichni myslí, že je mrtev, už si maluje svůj návrat na titulní stránky. Skutečnost je ale trochu jiná.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Čeština

Film Reportér v ringu pořídíte zde

Pan a paní Smithovi

John a Jane Smithovi jsou zdánlivě normální a průměrný manželský pár, který si žije svůj normální a průměrný život na normálním a průměrném předměstí a pracující na normálních a průměrných pozicích. Zdánlivě. Ani jeden totiž o své drahé polovičce neví, že skrývá velmi důležité tajemství, a že ve skutečnosti není tím, kým se zdá být – až do chvíle, kdy se jeden druhému stane cílem.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina

Film Pan a paní Smithovi pořídíte zde

Playing with Fire

Jak daleko jste schopní a ochotní zajít při své snaze o finanční nezávislost? Scott Rieckens, úspěšný podnikatel žijící v jižní Kalifornii, si vybudoval doslova snový život – šťastné manželství, malá dcera, členství v jachtařském klubu a luxusní BMW na příjezdové cestě. Kdesi uvnitř se ale Rieckens cítil nešťastný a deprimovaný. Život mu změnila jedna podcastová epizoda, po jejímž poslechu Scott opustil svou práci a přesvědčil rodinu k odchodu z domova a snížení životních nákladů na polovinu. Dokument Playing with Fire sleduje Scottovu cestu k nezávislému životu a brzkému důchodu.

  • 79,- zakoupení, 89,- vypůjčení
  • Angličtina

Snímek Playing with Fire pořídíte zde

Dnes nejčtenější

.