Zavřít reklamu

Mezi 13. a 22. březnem tohoto roku proběhne v Austinu v Texaxu festival SXSW, na kterém bude představena řada nových filmů a seriálů. Pro jablečného fanouška je možná dobrou zprávou i skutečnost, že se zde ukážou i počiny z Apple TV+. Podle tiskové zprávy budou na tomto festivalu debutovat dva originální televizní pořady Apple TV+ s názvy „Home“ a „Central Park“.

První jmenovaný je dokumentem o devíti epizodách zaměřeným na světovou architekturu. Podle informací nabídne divákovi nevšední pohled na nejinovativnější domy na celém světě a poodhalí nám představivost nejlepších architektonických vizionářů. Central Park je naopak animovaný seriál od Loren Bouchard, tvůrce seriálu Bobovy burgery a držitele Emmy. Jak název napovídá, děj se bude odehrávat v newyorském Central Parku. Hlas jedné z hlavních postav propůjčí i Josh Gada, který hrál v oscarovém animovaném filmu Frozen a novém Fozen II, jenž je nominován rovněž na Oscara v kategorii Píseň. Také zde bude k slyšení hlas Kristen Bell, Stanley Tucci, Daveed Diggs nebo Kathryn Hahn.

Na festivalu má premiéru taktéž dokument Beastie Boys Story, který bude mít na Apple TV+ premiéru 24. dubna po premiéře v IMAX. I když Central Park a Home mají premiéru na SXSW, nad datem jejich zařazení do Apple TV+ visí momentálně otazník. Jak jste zatím spokojeni s obsahem na Apple TV+?

Dnes nejčtenější

.