Zavřít reklamu

Ač by se mohlo zdát, že rapidní růst gigantické online střílečky Fortnite pomalu polevuje a stabilně přibrzďuje, je tomu právě naopak. Tento kolos totiž láká stále další hráče a vysloužil si na nějakou dobu status nejhranější hry světa, kterou si měsíčně zapnou stovky milionů hráčů. Jedním z faktorů je i fakt, že vývojáři svůj počin zásobují novým obsahem a neustále vylaďují chyby, na které si komunita stěžuje. Stejně tak dávají na prosby fanoušků a snaží se vyhovět jak profesionálním, tak běžným hráčům.

Pokud jste za posledních několik let alespoň jednou zavítali na herní scénu, jistě vás neminul gigant v podobě Fortnitu, který svými výdělky a hráčskou základnou zastínil jakýkoliv jiný projekt. Tvůrci neusínají na vavřínech a i v letošním roce hráče zásobují plejádou nového obsahu a aktualizací, po nichž komunita volá. Součástí je i nově vydaný update, který potěší zejména hráče na iOS, a ač může na první pohled vypadat obyčejně, skrývá mnohé vítané novinky. Verze 11.40 totiž konečně zajistí podporu pro tlačítky L3 a R3, která můžete na herním ovladači využít, a hráči na iPadu Pro se dočkají až 120 snímků za sekundu. Konec konců, vývojáři si chtějí fanoušky naklonit zejména kvůli dlouhému čekání, které příznivce provázelo mezi první fází a novou kapitolou Chapter 2, která přinesla výrazná vylepšení. Stejně tak si hráči museli vystačit s aktuálním obsahem i během prázdnin, a tak se jim to tvůrci snaží vynahradit.

Kromě vyššího počtu snímků za sekundu se ale fanoušci na iPadu Pro mohou těšit také na další vychytávku, a tou je vyšší obnovovací frekvence. Ta dosáhne 120Hz a díky technologii ProMotion zajistí dokonalou vizuální podívanou. Jablečná zařízení mají tak navrch například oproti PC i konzolím a v tomto ohledu drží prvenství. Samozřejmě v aktualizaci nechybí také plejáda nových zbraní, změny ve statistikách a nejrůznější drobné detaily, které dlouholeté fanoušky rozhodně potěší. Tak či onak nezbývá než čekat, s čím se vývojáři vytasí příště.

Dnes nejčtenější

.