Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

IRIScan to PDF

Aplikace IRIScan to PDF doslova promění váš iPhone nebo iPad v účinný skener, díky kterému budete moci skenovat různorodé dokumenty přímo do formátu PDF. Tyto dokumenty můžete navíc v rychlosti sdílet přímo z vašeho zařízení a tímto způsobem například poslat vašemu spolužákovi třeba referát ve formátu PDF.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Doppler Music Player

Pokud již nějakou dobu sháníte spolehlivý přehrávač hudby, který by dokázal z vašeho iPhonu vytěžit doopravdy maximum, zbystřete. V současné době je v akci aplikace Doppler Music Player, která dokáže přehrávat muziku, podporuje několik formátů. disponuje skvělým designem, dokáže se připojit na bluetooth zařízení a nabízí spoustu dalších výhod.

  • Původní cena: 399 Kč (199 Kč)

InsPanorama

Máte v oblibě focení panoramat, ale už jste se setkali se situací, kdy jdu tyto snímky poměrně obtížně sdílet? Na Messengeru tyto poslané fotky vypadají náramně krásně a lidé mohou točit telefonem pro zobrazení celé krajiny. Problém však nastává v případě Instagramu. Aplikace InsPanorama dokáže vaši panoramatickou fotografii upravit tak, aby si zachovala svou kvalitu a šla na Instagramu sdílet.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Codex of Victory

Ve hře Codex of Victory se setkáte s lidskou civilizací, která je doslova rozdělená na dva tábory. Jedna skupina se totiž rozhodla pro osídlení cizích planet, kde se následně začali vyvíjet a vznikli z nich napůl lidé, napůl cyborgové, neboli takzvaní Augments. Ti se nyní chystají zotročit zbývající lidi a vy jim v tom budete muset zabránit. Zvládnete odrazit jejich útok a skoncovat s nimi?

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

WEATHER NOW ° – daily forecast

Pokud hledáte kvalitní aplikaci, která vám podrobně zobrazí předpověď počasí a například i různé srážky, rozhodně byste se měli podívat na WEATHER NOW ° – daily forecast. Tento profesionální nástroj totiž dokáže zobrazovat počasí ve 3D, a to dokonce s různými efekty.

  • Původní cena: 499 Kč (129 Kč)

Swift Volume

Napadlo vás někdy, že by se vám hlasitost hudby měnila v závislosti na vaší rychlosti? To se může hodit například při běhání, kdy si nastavíte, že vám bude hudba hrát hlasitěji například při běhu, zatímco když zastavíte, dojde ke ztišení či úplnému vypnutí zvuku. Představte si totiž, že běžíte a někoho potkáte. V tom momentě se zastavíte a aniž byste museli ručně snižovat hlasitost či vypínat muziku, aplikace Swift Volume se za vše postará kompletně za vás.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

True Horror

Ve hře True Horror se ocitnete v roli hlavního hrdiny, který se právě probral z noční můry v rohu svého pokoje spatří malého chlapce. Jakmile však mrkne, chlapec je pryč. Vy z tohoto důvodu budete muset prozkoumat váš dům a zjistit, jaké zlo se zde ukrývá. Vašeho domu se totiž zmocnily démonické síly a věřte, že se nejednou pořádně leknete.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.