Zavřít reklamu

Komerční sdělení: S originálními nabíjecími kabely od Applu je to kříž. Není totiž žádným tajemstvím, že je jejich životnost poměrně krátká a i při standardním používání po nějakém čase odejdou. Naštěstí ale existují kvalitní alternativy, které se mohou pyšnit jak certifikací od Applu, tak i skutečně vysokou odolností, která několikanásobně tu Applu překoná. A co víc – jejich cena je s Lightningy vyrobenými přímo Applem výrazně nižší.

Na trhu existuje celá řada MFi kabelů v různých barvách, délkách či s rozličným materiálovým zpracováním. Se svým kabelem už před časem přispěchala i Alza.cz, která má nyní v nabídce designově velmi povedený AlzaPower AluCore Lightning MFI a to jak v jednometrové, tak i ve dvoumetrové či půlmetrové délce. Lightning kabel z dílny Alzy se vyznačuje kovovým tělem, které je obaleno nylonovým opletem zajišťujícím skutečně vysokou odolnost. Svědčí o tom i fakt, že nejkritičnější místo celého kabelu, které je těsně za hlavicí s konektorem, vydrží až 8000 ohybů, díky čemuž se tento kabel právem řadí mezi ty nejodolnější, které si můžete na našem trhu koupit. Kabel slouží samozřejmě jak pro nabíjení, tak i pro synchronizaci vašeho zařízení s počítačem. Dá se tedy skutečně říci, že váš starý Lightning od Applu hravě nahradí a to skutečně se vší parádou. Když už mluvíme o parádě, měli bychom určitě zmínit i to, že Alza svůj kabel obarvila do elegantní černé, červené či zlaté barvy, která je pro mnohé z vás určitě příjemnější než klasická bílá.

Na závěr se dostáváme k tomu, co mnohé z vás nejspíš zajímá nejvíce – k ceně. Ta je při nákupu jednoho kusu 199 korun. Pokud se však rozhodnete odebrat kusů více, Alza vám na ně poskytne množstevní cenu, na které se dá ušetřit vskutku solidně. Při objednávání bych tedy doporučoval obepsat vaše kamarády či se rozmyslet, zda nepotřebujete i vy více kabelů. 

Dnes nejčtenější

.