Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nefunkční tlačítko plochy, nefunkční home button, nefunkční Touch ID. Tohle patří mezi jednu z nejčastěji vyhledávaných závad iPhonů, které nedisponují vyspělejším Face ID. U starších modelů se velmi často stávalo, že přestalo fungovat Touch ID, avšak samotný stisk a funkčnost tlačítka byla zachována. Od iPhonu 7, kdy už nejsou tlačítka fyzicky stlačitelná, se často projevuje chyba, kdy nefunguje jak Touch ID, tak také samotná akce po stisknutí tlačítka. A co si budeme nalhávat, bez tlačítka plochy je iPhone použitelný jen velmi těžko…

prime servis

Tato závada se může čas od času projevit klasickým používáním, avšak mnohem častěji se projevuje při neodborném zásahu do iPhonu. Vzhledem k tomu, že jsou plošné spoje domovského tlačítka (a dalších komponentů) velmi křehké a tenké jako papír, tak je velmi jednoduché je poškodit. Mezi další situace, kdy domovské tlačítko přestává fungovat, patří například vytopení iPhonu, anebo oprava v prostředí bez antistatické ochrany. O opravu poškozených tlačítek plochy se stará společnost Prime Servis.

Možná byste tomu nevěřili, ale společnost Prime Servis neopravuje poškozená domovská tlačítka pouze po amatérských opravářích, ale také po velkých společnostech – ne vždy je totiž posvícení a i zkušení opraváři se mohou „utnout“. Zkrátka a jednoduše, pokud se v nějaké situaci podaří domovské tlačítko iPhonu poškodit, tak se není čeho obávat – Prime Servis se postará o opravu. Kromě toho se Prime Servis stará o opravu dalších hardwarových částí iPhonů – ať už vám třeba nefunguje dotyk, iPhone zůstává ve spouštěcí smyčce, anebo vám nefungují tlačítka, tak si nejen s těmito problémy dokáže Prime Servis poradit.

Dnes nejčtenější

.