Zavřít reklamu

Na jablečný systém vychází spousta her, z nichž drtivá většina se drží již zažitého modelu a nepřichází příliš s něčím novým. Inovací je zkrátka poskrovnu a blyštivý drahokam, který hráče zaujme a nepustí, se objeví jen jednou za čas. A právě tím by mohlo být i War Tortoise 2, brutální střílečka s mechanickými netvory, konkrétně želvami, z dílny Foursaken Media, která navazuje na úspěšný první díl a rozhodně si s nikým a ničím nebere servítky.

Pokud milujete střílečky a nedáte dopustit na odlišný zážitek, který zabaví na hodně dlouhou dobu, možná jste již zaslechli jméno War Tortoise. Tato FPS hra s mechanickými obludami, tedy na první pohled nevinně vypadajícími želvami, chrlícími tisíce nábojů za minutu, učarovala mnoha hráčům po celém světě a nabídla neuvěřitelné možnosti. Ani tentokrát pochopitelně nebude chybět záplava různorodých zbraní a technologických hračiček, hordy nepřátel ani zábavná hratelnost, která se po čase stala nanejvýš návykovou. Kromě toho však hra spoléhá také na taktické prvky a průzkum. V průběhu hry budete totiž objevovat nová území, která budete moci dobýt a vybudovat si tam svou základnu. Koncept tedy bude notně připomínat tower-defense hry, kde musíte kromě svých vlastních jednotek bránit také zbudované komplexy.

Co se arzenálu týče, vývojáři na hráčích rozhodně nešetří. Kromě standardních kulometů se dočkáme také plasmových pušek, granátometů a dalších hraček, s nimiž budeme moci napáchat pořádnou paseku. Na vydání si ještě nějakou tu dobu počkáme, avšak tvůrci by nás neměli napínat příliš dlouho. Datum totiž stanovili na začátek letošního roku, tudíž se dá počítat s prvním čtvrtletím. Máte-li tedy v lásce pohyblivé mechanické mašinerie a pach olova, War Tortoise 2 je pro vás jako stvořené. Doporučujeme tedy sledovat vývoj a případně si na zkrácení času vyzkoušet předchůdce, který je neméně povedený a nabízí obdobné možnosti. Hra bude pochopitelně zdarma s mikrotransakcemi.

Dnes nejčtenější

.