Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Train Layouts

Máte v oblibě modely vláčků a stavbě jejich drah se věnujete i v pohodlí vašeho domova? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by na vašem iPadu neměla chybět aplikace Train Layouts. V rámci této appky si můžete navrhnout vlastní rozpoložení dráhy, vytvořit si nákupní listy pro potřebné věci a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Health & Fitness Meditation

S novým rokem přicházejí nové výzvy a možnosti. Řekli jste si, že letos se sebou konečně začnete něco dělat a nevíte kde začít? Prvním krokem může být takzvaný vnitřní klid, kterého můžete dosáhnout pomocí aplikace Health & Fitness Meditation. Tato aplikace funguje na bázi hypnózy, díky čemuž vás dokáže patřičně motivovat či zklidnit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Geometry Pro

Stažením aplikace Geometry Pro získáte perfektní edukativní nástroj, který vás může naučit a procvičit v disciplíně věnované geometrii. Jestliže v tomto oboru značně tápete, nebo byste se naopak chtěli z vlastní intuice něčemu přiučit, rozhodně by vám dnešní nabídka neměla utéct. Aplikace pokrývá většinu základních témat z tohoto oboru a vy se tak můžete učit doslova odkudkoliv.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Simple T for Twitter

Pokud rádi a často využíváte sociální síť zvanou Twitter, možná by vám mohla přijít vhod apliakce Simple T for Twitter. Jedná se o externího klienta, který dokáže nahradit oficiální aplikaci a pyšní se několika vymoženostmi. Mezi největší výhodu patří perfektní optimalizace pro všechna rozlišení, jednoduché rozpoložení elementů a podpora Apple Watch.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Math Fish Tank

Problémem dnešní doby je, že mladiství nemají zájem o matematiku a ta jim tak činí čím dám tím více problémů. Z tohoto důvodu je nutné s touto vědní disciplínou začínat již v útlém věku, s čímž může patřičně pomoci aplikace Math Fish Tank. Ta je určena dětem předškolního věku, které dokáže naučit základy počítání hravou formou.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

HappyTruck

Ve hře HappyTruck se stanete řidičem nákladního vozidla, přičemž vaším hlavním úkolem je dopravit ovoce z bodu A do bodu B. Na samotné cestě na vás však čeká spousta překážek, které vám mohou celý postup úrovní značně znepříjemnit. Svou jízdu tedy budete muset přizpůsobit aktuálnímu počasí a povrchu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AppPhotoLocker Pro – App Lock

Jablečná zařízení se oproti konkurenci pyšní extrémně funkční vrstvou zabezpečení, díky čemuž se při správném nastavení do vašeho telefonu či tabletu jen tak někdo nedostane. Pokud byste však chtěli ještě navíc uzamknout některé vybrané aplikace, můžete sáhnout po aplikaci AppPhotoLocker Pro – App Lock, díky čemuž můžete u některých appek nastavit další zámek v podobě kódu či znaku.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.