Zavřít reklamu

Vánoce jsou svátky pohody, klidu, dárků, dobrého jídla a pití. Někteří experti jsou pak dokonce schopni zajít tak daleko, že tyto věci mezi sebou různě zkombinují. Skvělým příkladem může být sedmileté dítě, které dokázalo svůj vánoční dárek proměnit v jídlo a částečně sníst, respektive spolknout. Moc si na něm však nepochutnalo – jednalo se totiž o jeden AirPod. 

Zdá se vám první odstavec šílený? Svým způsobem je, avšak opravdu se stal. “Užila” si jej rodina z americké Georgie, ve které nadělil Santa Claus pod stromeček jejímu nejmladšímu členovi – sedmiletému chlapci, který je velký fanoušek Applu – bezdrátová sluchátka AirPods. Ten z nich byl zřejmě natolik nadšený, že se mu podařilo po pár dnech jedno ze sluchátek spolknout. To podle rentgenových snímků, které lékaři po přijetí chlapce v nemocnici kvůli chvilkové dušnosti udělali, nakonec doputovalo až pod hrudní koš, ve kterém se zastavilo. 

Spolknutý Apple AirPod

Vzhledem k tomu, že se jedná o relativně malý předmět, se lékaři rozhodli chlapce neoperovat a jen vyčkat na to, až sluchátko vyloučí v následujících hodinách či dnech přirozenou cestou. Bohužel není ze zpráv jasné, zda si jej do té doby nechají lékaři v nemocnici pro případ jakýchkoliv potíží, či si bude chlapec moci užít čekání na druhé nadělení AirPods doma. Vcelku úsměvné je nicméně to, že hoch odmítá do chvíle, než z něj sluchátko vyjde, pohyb v blízkosti jeho iPhonu, se kterým má AirPody spárované, jelikož má strach, že by k jejich propojení došlo a sluchátko mu v břiše začalo hrát. Pokud tedy máte děti a chcete jim nadělit AirPods, nezapomeňte je minimálně důkladně proškolit o tom, že k jídlu tak úplně vhodné nejsou. 

Dnes nejčtenější

.