Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Atento – Time Tracking

Aplikace Atento – Time Tracking funguje jako určitá náhrada za Čas u obrazovky. I tato aplikace totiž dokáže velice spolehlivě monitorovat čas strávený v jednotlivých aplikacích a taktéž vás dokáže informovat o vámi navštívených webových stránkách. Díky tomu si můžete vždy prohlédnout váš týdenní přehled a například zjistit, zdali na něčem neztrácíte zbytečně moc času.

Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Photo Effects Pro

Stažením aplikace Photo Effects Pro získáte nástroj, který vám nabídne více než 250 speciálních efektů pro vaše fotografie. Spolu s touto aplikací můžete vašim fotkám dodat zbrusu novou tvář a patřičně je tak vylepšit. Výsledné soubory navíc můžete exportovat například do formátu TIFF, JPEG a spousty dalších.

Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Rust

Boj o přežití. Přesně takto se dá ve třech slovech popsat hra Rust, kde je vaším cílem skutečně přežít. V této hře budete totiž doslova bojovat o váš holý život, a to se svými protihráči a zvířaty. Ze začátku budete disponovat pouze nahou postavou, která má k dispozici jen kámen. Postupným vývojem si však osvojíte stále lepší a lepší předměty, které vám samotný boj usnadní. V Rustu si však budete muset dávat pozor například také na stav vašeho žaludku, jelikož se také může stát, že umřete z důvodu vyhladovění.

Původní cena: 29,99€ (20,09€)

Police Stories

Ve hře Police Stories se vžijete do role účastníka policejního sboru, přičemž vaším hlavním cílem bude v několika akčních misích efektivně zneškodnit všechny vaše protivníky. Vývojáři hry se při jejím vývoji inspirovali hrou SWAT 4 a několika televizními seriály, což ve výsledku dodalo na autenticitě. Při samotném hraní pro vás bude nejdůležitější správná volba taktiky, která se vám častokrát může stát osudovou.

Původní cena: 14,99€ (8,99€)

Anytune: Practice Perfected

Aplikace Anytune: Practice Perfected cílí především na všechny hudebníky, kteří si rádi skladby nejprve naposlouchají a následně se je tak naučí sami zahrát. S pomocí tohoto programu si všechny nahrávky můžete patřičně zpomalit a pozorně se tak věnovat poslechu daných not či akordů. Pokud by vám navíc v písni vadil zpěv, pro aplikaci není žádný problém jej patřičně odebrat.

Původní cena: 879 Kč (429 Kč)

h Memorizer

Myslíte si, že máte dobrou paměť, nebo byste na ni naopak chtěli zapracovat? Potom je tady hra h Memorizer přesně pro vás. Teoreticky se dá říci, že se jedná o klasické pexeso, které je však vylepšené o několik bonusových prvků. Vaším úkolem bude v co nejkratším čase otočit všechny dvojice.

Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Paint Expert – Draw & Edit Pic

S pomocí aplikace Paint Expert – Draw & Edit Pic můžete vytvářet vskutku zajímavé kresby, a to vše přímo na vašem Macu. Tato appka nabízí spoustu nástrojů, které vám se samotnou tvorbou pomohou. V níže přiložené galerii si můžete prohlédnout, jak výsledné kresby mohou vypadat.

Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.