Zavřít reklamu

Zatímco poslední dobou se to na herní scéně jen hemžilo nejrůznějšími adventurami a propracovanými RPG, vývojáři z Blitz Team pilně pracovali na své dlouho chystané střílečce Battle Prime, pomocí níž se pokusí zaujmout hráče. Konkurence je v tomto žánru nekompromisní a více či méně kvalitních FPS her je na App Storu přehršel, avšak podle oficiálních slov nás čeká něco netradičního, co mírně rozvíří stojaté vody. A není divu, hra Battle Prime si pro hráče připravila pořádně frenetickou akci, kterou jen tak nějaký milovník stříleček nepohrdne.

O standardních hrách z žánru FPS informujeme poměrně často, ale jen málokdy se nám do hledáčku dostane hra, která dokáže překvapit. Naštěstí stále existují vývojáři, kteří se snaží uchopit koncept z jiného konce a nabídnout něco originálního. Nejinak je tomu i u tvůrců ze studia Blitz Team, kteří si pro hráče připravili frenetickou střílečku ze třetí osoby Battle Prime. Nejedná se o žádné nováčky, a už vůbec ne na poli mobilních her, jelikož právě tito vývojáři se podíleli na legendární mobilní verzi online hry World of Tanks. Tentokrát však přispěchali s týmovou akcí, kde si to proti sobě rozdají týmy 6 na 6 hráčů. Na rozdíl od Call of Duty Mobile či PUBG Mobile bude ale třeba kromě reflexů zapojit také taktiku a strategii, která vám dopomůže k vítězství.

Kromě různorodých zbraní si navíc budete moci vybrat i agenta, tedy postavu, za níž budete hrát. Každý charakter bude mít svou vlastní sadu unikátních schopností, jež můžete zužitkovat v boji, a nabídne zcela odlišný přístup a hratelnost. Alfou a omegou tedy bude adaptace na dané bojiště a zvolení nejtaktičtějšího přístupu. Pokud tedy hledáte ideální kompromis mezi Call of Duty a Shadowgun Legends, střílečka Battle Prime rozhodně není špatnou volbou. Navíc se nemusíte bát ani mikrotransakcí, které jsou sice přítomny, avšak v omezené míře. Vývojáři nabízí také možnost zakoupit si Elite Pass, díky němuž získáte přístup k nejrůznějším exkluzivním odměnám a bonusům. Nic z toho ale nebude ve finále jakkoliv ovlivňovat hratelnost a vše bude přímo záviset pouze na vašem umu. Máte-li tedy pro strach uděláno a nebojíte se s rozvahou vstoupit na bojiště, zamiřte na App Store a dejte tomuto nečekaně originálnímu titulu šanci.

Dnes nejčtenější

.