Zavřít reklamu

Patříte mezi předplatitele jablečné herní služby Apple Arcade a ta vás baví natolik, že o zrušení jejího předplatného absolutně nepřemýšlíte a ještě dlouhé měsíce ani přemýšlet nebudete? Pak pro vás máme zprávu, která by vás mohla potěšit. Po vzoru Apple TV+ totiž zavedl Apple u Arcade možnost ročního předplatného, které nabízí za výhodnější cenu, než kdybyste si službu předpláceli měsíčně po dobu 12 měsíců. 

Měsíční cena herní služby Apple Arcade je už od svého startu rovných 139 korun, přičemž ty se začnou strhávat po uplynutí bezplatné zkušební doby. Nyní však přibyla k možnostem předplatného roční verze, kterou si Apple cení na 1390 korun. Pokud se pro ní uživatel rozhodne, oproti měsíčnímu předplatnému trvajícímu rok ušetří velmi pěkných 278 korun. Ty pak může člověk využít třeba na dva měsíce předplatného pro Apple TV+, jehož nabídka se začíná pozvolna rozrůstat, díky čemuž začíná být čím dál atraktivnější. 

Služba Apple Arcade byla světu sice představena už v březnu, k jejímu oficiálnímu spuštění však došlo až s příchodem nových operačních systémů na konci září. Její unikátnost spočívá především v tom, že je dostupná napříč celou řadou produktů z jablečného ekosystému, přičemž postupy v jednotlivých hrách se napříč zařízeními synchronizují přes iCloud. Díky tomu tak můžete hrát například na Apple TV přesně tam, kde jste před chvilkou skončili na iPhonu či Macu. Další skvělou věcí je pak neustále se rozrůstající nabídka titulů, díky čemuž prakticky nehrozí, že by si z rozsáhlé nabídky uživatelé pár svých favoritů nevybrali. 

Dnes nejčtenější

.