Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chystáte se nadělit pod vánoční stromeček sobě či vašim blízkým MacBook Air či Pro a stále čekáte na nejvhodnější chvíli pro nákup? Pak můžete své čekání s klidným srdcem ukončit. Ideální chvíle totiž nyní nadešla. Ve spolupráci s Mobil Pohotovost totiž přinášíme slevovou akci na letošní verze MacBooků Air a Pro, v rámci které je můžete díky slevovému kódu lsa1512 získat za parádní ceny.

Pokud sháníte počítač na kancelářskou práci, domácí přehrávání filmů, surfování po internetu a popřípadě jednodušší grafické úkony typu úpravy fotek, pak pro vás bude dostačující MacBook Air. Ten sice neoplývá tak vysokým výkonem, zato je však velmi lehký, designově krásný a nabízí parádní výdrž baterie. Skvělý je i jeho displej, na který je radost se dívat a pracovat s ním. V případě, že však potřebujete stroj výkonnější například kvůli využití náročnějších softwarů, sáhnout byste měli po řadě Pro. Tělo Pro strojů je sice o něco tlustší než u MacBooků Air, avšak zato nabízí výkonnější vnitřnosti, které vás nenechají ve štychu prakticky v žádné situaci – pokud tedy samozřejmě zvolíte vhodnou konfiguraci. Milovníky dotykového ovládání pak u MacBooků Pro potěší dotyková lišta Touch Bar, která nahrazuje celý horní řádek funkčních kláves.

Kompletní seznam MacBooků, na které lze slevový kód uplatnit: 


Jako již tradičně je možné získat jen jeden kus produktu na osobu, samotná akce pak platí do vyprodání zásob. Ty samozřejmě bezedné nejsou, tudíž nemá s využitím kódu smysl vyčkávat. 

Dnes nejčtenější

.