Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Resizable Calculator Pro

Pokud hledáte kvalitní kalkulátor pro váš Mac, rozhodně by vám neměla utéct dnešní nabídka na aplikaci Resizable Calculator Pro. Zakoupením této aplikace se totiž dá říci, že získáte vylepšeného sourozence od nativní aplikace Kalkulačka. Tato appka totiž řeší její nedostatky a například nabízí možnost změny velikosti okna.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

ScreenNote

S pomocí aplikace ScreenNote si můžete zaznamenávat různé obrazce rovnou na obrazovku vašeho Macu a nepotřebujete k tomu ani žádné kreslířské plátno. Pokud tedy sháníte aplikaci, která by vám tohle umožnila, rozhodně byste se na ScreenNote měli podívat. Jeho hlavní využití je určeno například pro prezentace, kdy potřebujete v rychlosti něco načrtnout.

Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

SkySafari 6 Pro

Zajímáte se o astronomii, nebo byste se rádi začali vzdělávat na poli této vědní disciplíny? Jestliže vás totiž vesmír zajímá, neexistuje pro vás lepší aplikace než SkySafari 6 Pro. Tohle profesionální řešení vám dokáže zobrazit a popsat doslova všechna doposud objevená vesmírná tělesa, díky čemuž značně rozšíříte své dosavadní znalosti.

Původní cena: 1 390 Kč (499 Kč)

myTracks

Pokud rádi a často cestujete, určitě byste rádi měli přehled o svých cestách někde kvalitně zapsaný. K tomuto účelu slouží aplikace myTracks, do které si můžete zaznačit vaše trasy. Aplikace se dá taktéž použít například při plánování výletu či dovolené, kdy si do mapky zaznačíte jednotlivé GPS souřadnice a následně se podle nich budete řídit.

Původní cena: 449 Kč (199 Kč)

Physics 101

Svět fyziky je velice rozsáhlý a samotné fyzikální zákony můžeme vidět všude kolem nás. Ačkoliv se jedná o nevelmi populární předmět, znalosti z něj jsou stále velice atraktivní a nikdy nejsou na škodu. Aplikace Physics 101 vás provede několika experimenty a naučí vás tak spoustu informací z tohoto předmětu.

Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Total War: WARHAMMER

Ve hře Total War: WARHAMMER se přenesete do pomyslné doby tisícileté titánské války, v které se již po staletí utkávají nejrůznější rasy na život a na smrt. Vaším úkolem bude vést vybranou rasu do těchto bojů a za využití správné taktiky a nejmodernějších technologií zajistit svému lidu vítězství.

Původní cena: 70,17€ (21,05€)

Northgard

Ve hře strategické hře Northgard povedete vikingské válečníky, kteří po dlouhých letech hledání objevili zcela novou zem – takzvaný Northgard. Vaším úkolem bude úspěšně osídlit plochy této země a odhalit jejich tajemství. Ve hře na vás totiž číhá spousta záhad a nebezpečí, které vás rozhodně nenechají v klidu spát.

Původní cena: 27,99€ (11,19€)

Dnes nejčtenější

.