Zavřít reklamu

Apple si do konce roku 2019 stanovil cíl, že v Japonsku otevře ještě jeden Apple Store – a to konkrétně ve městě Kawasaki. Jak si kalifornský gigant naplánoval, tak také učiní, jelikož je oficiální otevření tohoto jablečného obchodu naplánováno na 14. prosince v 10:00 tamního času. Šestibarevné mozaikové dekorace, které byly nalepeny přes okna obchodu, byly odstraněny a první kolemjdoucí už si mohou prohlédnout, jak to uvnitř nového jablečného obchodu bude vypadat.

Apple Kawasaki, jak samotná jablečná společnost tento Apple Store nazvala, je velmi jednoduchý. Má jedno patro a bude velmi podobný Apple Storům, které se nachází v obchodních centrech ve Spojených státech. Kalifornský gigant doufá, že se Apple Kawasaki stane perfektním místem, kde se nebudou učit novým věcem jen jednotlivci, ale celé rodiny pohromadě. Okna tohoto Apple Storu směřují na Lufa Plaza, travnatou a uklidňující pláň, kde se čas od času také konají různé koncerty. V současné době je tato pláň plná vánočních dekorací. Právě relaxační venkovní prostředí dělá Apple Kawasaki oproti ostatním Apple Storům v Japonsku unikátním. Většina japonských Apple Storů je totiž umístěna v rušných byznysových zónách, či v obchodních centrech. Apple konkrétně uvádí, že je Apple Kawasaki „hřiště, kde si mohou hrát všichni od dětí, až po dospělé“.

K příležitosti slavnostnímu otevření se Apple rozhodl vytvořit speciální příběh Apple Store. V případě Apple Kawasaki se mohou návštěvníci těšit na playlist nejlepší hudby pro rodinu, kreativní rodinné aplikace a speciální rodinné kolekce iTunes Movies a Apple Books. Heslo „rodina“ by se mělo objevit i v rámci přednášek Today at Apple. Kromě toho bude Apple Kawasaki jeden z mála obchodů, který nabídne přednášku Coding Lab for Kids: Pre-Coding with Helpsters, která je inspirovaná seriálem pro děti The Helpsters z Apple TV+. Apple Kawasaki se stane desátým Apple Storem v Japonsku a 510. Apple Storem na světě.

Dnes nejčtenější

.