Zavřít reklamu

Nedávno jste se na našem webu mohli dočíst, jak si Elon Musk vypůjčil legendární Jobsovo „One More Thing“. Tento týden tuto větu použila Michelle Obama, když předstoupila před žáky a učitele z Randle Highlands Elementary School ve Washingtonu. Převážně dětské publikum bylo už tak dost nadšené, když Michelle Obama všeobecný jásot ještě přiživila oznámením, že škola byla vybrána v rámci dárcovského programu moderátorky Ellen DeGeneres. Své vystoupení korunovala Michelle Obama známou větou „One More Thing“, kterou u žáků vyvolala bezmezné nadšení. Co vlastně oznámila?

Manželka bývalého prezidenta Spojených států zahájila spolupráci s Ellen DeGeneres a Timem Cookem. V rámci této spolupráce se rozhodla zmíněné základní škole věnovat nové Macy, venkovní basketbalové hřiště a iPad pro každého ze studentů, což mezi nimi vzbudilo největší nadšení. „Podívala jsem se také do vaší počítačové učebny a vypadá to, že počítače jsou trochu zastaralé,“ uvedla při rozhovoru. „Chtěla jsem mít jistotu, že budete mít všechny nástroje, které potřebujete,“ dodala Michelle Obama s tím, že zmíněná škola dostane zcela nové počítače a učitelé se dočkají nových laptopů.

Když se na osvětleném a vánočně vyzdobeném pódiu ukázaly iMacy a MacBooky, vypadalo to, že vánoční rozdávání dárků pro školu je u konce, ale do hlasitého jásotu publika se ozvalo známé „One More Thing“ a Michelle Obama oznámila žákům, že každý z nich dostane iPad – pochopitelně pro studijní účely. Asistentky, převlečené za vánoční elfy, začaly okamžitě dětem rozdávat jejich jablečné tablety. Na videu, které si můžete pustit níže, je vidět, že darování nové techniky škole bylo pojato opravdu velkolepě a pro někoho možná až přehnaně jásavě. Každopádně se ale jedná o velmi milé gesto a nové počítače, laptopy i iPady se jistě budou škole hodit.

 

Dnes nejčtenější

.